Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

CLAAS REMAN LINE

Aproape ca nou.

Gama de piese REMAN oferă o alternativă economică față de achiziționarea de piese noi.

CLAAS REMAN LINE

Aproape ca nou.

Gama de piese REMAN oferă o alternativă economică față de achiziționarea de piese noi.

CLAAS REMAN LINE – gama de piese recondiționate.

La fel de bune ca cele noi.

Producerea fiecărei piese CLAAS ORIGINAL implică materiale de înaltă calitate, plus foarte mult timp și efort. Din acest motiv, CLAAS preia piesele uzate, le recondiționează printr-un proces industrial și le recomercializează ca o alternativă rentabilă la piesele noi, sub denumirea CLAAS REMAN.

În materie de recondiționare, punem un accent deosebit pe eficiența economică și calitatea comparabilă în serie. Piesele CLAAS REMAN sunt supuse acelorași teste în dezvoltarea tehnică precum echivalentele lor complet noi. Acest fapt garantează funcționalitatea optimă a pieselor CLAAS REMAN în orice moment.

Reducere a costurilor.

Prin optimizarea procedurilor noastre și îmbunătățirea proceselor logistice interne, am reușit să reducem semnificativ costurile pieselor selectate CLAAS REMAN, menținând totodată un nivel de calitate consecvent. În mod evident, vă vom ajuta și pe dumneavoastră să obțineți această reducere a costurilor.

Piesele recondiționate CLAAS REMAN au multe avantaje atrăgătoare:

  • Timpi de inactivitate reduși - prin înlocuirea completă a componentelor, care are loc direct la fața locului
  • Prețuri scăzute - prin economia oferită de piesele recondiționate în comparație cu achiziționarea unor piese noi (uneori >50%)
  • Calitate înaltă - prin recondiționarea industrială a pieselor CLAAS REMAN
  • Îmbunătățire tehnică - printr-o conexiune directă cu producția în serie
  • Menținerea valorii - prin utilizarea pieselor de calitate, noi din punct de vedere tehnic CLAAS REMAN
  • Soluții de reparare cu un raport preț/calitate bun, inclusiv pentru utilaje mai vechi, cu piese CLAAS REMAN
  • Piesele CLAAS REMAN respectă normele cu privire la garanție care se aplică și pentru piesele noi
  • Protecție activă a mediului înconjurător - resursele sunt protejate prin intermediul reutilizării pieselor vechi