Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Găsiți următorul dumneavoastră utilaj de ocazie prin FIRST CLAAS USED. Portalul FIRST CLAAS USED, prietenos și intuitiv, vă oferă o gamă largă de oferte atractive pentru utilaje agricole de ocazie din întreaga rețea CLAAS. Indiferent de ceea ce căutați, fie că vă doriți combine pentru recoltat cereale, combine pentru recoltat furaje, tractoare, încărcătoare telescopice, prese de balotat, tehnologie pentru recoltarea furajelor sau orice alt fel de echipament agricol CLAAS sau de la alt producător, cu siguranță îl veți găsi în gama noastră vastă, împărțită în mod convenabil în 18 categorii de produse.

O prezentare completă a utilajelor este la doar câteva clickuri distanță. Pentru a vă oferi o imagine completă a stării și configurației utilajului pe care îl căutați, portalul FIRST CLAAS USED vă oferă o descriere exactă a utilajelor, precum și anul de fabricație, numărul de ore de funcționare și performanțele acestora. A găsi un utilaj de înaltă calitate nu este întotdeauna ușor. Însă puteți conta pe distribuitorul dumneavoastră CLAAS, cu experiență dovedită în satisfacerea cerințelor clienților, care va fi încântat să vă ajute să găsiți utilajul pe care îl căutați.

Dacă nu vizualizați corect motorul de căutare utilaje, dați click aici pentru a-l deschide într-o nouă fereastră.