Piese CLAAS ORIGINAL

Producție și furnizare personalizate.

CLAAS Service & Parts vă oferă piese fabricate cu un grad înalt de precizie, din materiale de înaltă calitate, în conformitate cu specificațiile CLAAS. Facem tot ce este nevoie.

Piese CLAAS ORIGINAL

Producție și furnizare personalizate.

CLAAS Service & Parts vă oferă piese fabricate cu un grad înalt de precizie, din materiale de înaltă calitate, în conformitate cu specificațiile CLAAS. Facem tot ce este nevoie.

Piese CLAAS ORIGINAL - potrivite la perfecție.

Piesele trebuie să ofere mai mult decât dimensiunile corecte - materialele și metodele de fabricație pe care le folosim sunt fundamentale pentru fiabilitatea și durata de viață lungă a utilajelor noastre. Piesele sunt fabricate cu precizie, conform specificațiilor CLAAS, folosind materiale de înaltă calitate și expertiza dovedită CLAAS. Fiecare componentă individuală este proiectată pentru a funcționa optim ca parte a întregului sistem de utilaje.

Fabricate pentru utilajul dumneavoastră

Piesele CLAAS ORIGINAL sunt fabricate cu precizie: componente de înaltă calitate pentru utilajele CLAAS.

Fiabile

Piesele CLAAS ORIGINAL au un ciclu de viață mai lung și protejează utilajul împotriva defecțiunilor mecanice.

Eficiente

Piesele CLAAS ORIGINAL sunt renumite pentru raportul excelent calitate/preț.


Testele efectuate pe câmp ilustrează diferența.

ORIGINAL vs. neoriginal

De ce ar trebui să vă bazați întotdeauna pe piesele CLAAS ORIGINAL pentru utilajul dumneavoastră CLAAS? Alături de faptul că fiecare componentă în parte este proiectată pentru a funcționa optim ca parte a întregului sistem al utilajului, piesele CLAAS ORIGINAL sunt rentabile pe termen lung. Cunoaștem acest lucru ca urmare a programului nostru de testare pe câmp - deoarece performanțele din lumea reală nu pot fi verificate decât în lumea reală. Descoperiți diferența dintre piesele ORIGINAL și cele neoriginale.


O potrivire perfectă.

Degete duble CLAAS ORIGINAL

Degetele duble ORIGINAL sunt fabricate din oțel călit, turnat, de înaltă calitate. Acestea garantează siguranță maximă și integrare perfectă în cadrul sistemului de tăiere CLAAS, de-a lungul unei durate mari de viață. Degetele duble ORIGINAL au o gamă largă de atribute de calitate.


Calitate până la cel mai mic amănunt.

Filtre CLAAS ORIGINAL

Filtrele CLAAS ORIGINAL protejează motorul împotriva impurităților, oferă o utilizare fiabilă și sunt adaptate optim pentru performanța utilajului dumneavoastră CLAAS. Filtrele noastre trec prin procese continue de îmbunătățire și rafinare, pentru a ține pasul cu cerințele constante privind performanța utilajelor noastre. Filtrele ORIGINAL sunt verificate și testate în condiții reale de recoltare pe câmp, deși se află în etapa de dezvoltare și sunt optimizate pentru fiecare utilaj CLAAS.


Interacțiune excelentă a componentelor.

Contracuțite CLAAS ORIGINAL

Contracuțitele universale CLAAS ORIGINAL sunt excepțional de durabile datorită acoperirii speciale și oferă protecție ideală împotriva uzurii. Contracuțitele perfecte și funcționale sunt esențiale pentru recoltele de succes.


Perfecțiune constantă.

Lanțuri CLAAS ORIGINAL

Lanțurile CLAAS ORIGINAL creează combinații și ansambluri care funcționează uniform. O interacțiune optimă între componentele de înaltă calitate este cea mai bună garanție posibilă pentru calitatea superioară și fiabilitatea fără egal. În schimb, chiar și cele mai mici discrepanțe pot avea consecințe grave asupra utilajelor dumneavoastră. Lanțurile CLAAS ORIGINAL oferă o gamă largă de avantaje.


Optimizați pentru utilajul dumneavoastră.

Rulmenți cu bile CLAAS ORIGINAL

Rulmenții cu bile și role îndeplinesc cele mai înalte standarde. Sunt extrem de durabili, chiar și în cele mai dificile condiții. Rulmenții sunt proiectați să absoarbă vibrațiile cauzate de sistemul de propulsie, lovituri și vârfuri de sarcină.


Calitate inovatoare.

Cuțite CLAAS ORIGINAL

Cuțitele tocite reduc calitatea de tăiere și sporesc consumul de carburant. Cuțitele CLAAS ORIGINAL sunt disponibile drept componente de tăiere de înaltă calitate și foarte rezistente la uzură. Acestea au fost dezvoltate special pentru o perioadă de tăiere extinsă și un nivel de uzură redus. Componentele de tăiere sunt fabricate dintr-un oțel din aliaj special și sunt acoperite pentru o rezistență crescută la uzură.


Asigurarea unei conexiuni puternice.

Curele CLAAS ORIGINAL

Curelele CLAAS ORIGINAL sunt elementul de conexiune perfect pentru utilajele dumneavoastră CLAAS. Elementul cheie este reprezentat de combinația optimă a materialelor. Curelele CLAAS ORIGINAL sunt fabricate dintr-o combinație de materiale din cauciuc, cabluri și materiale textile. Structura curelei a fost adaptată specific pentru unitatea de acționare CLAAS a fiecărui model.


Robuste și flexibile.

Gheare elastice CLAAS ORIGINAL

Ghearele elastice CLAAS original asigură un randament ridicat și în același timp protecția materialului recoltat. Acestea asigură un flux uniform al materialului pentru presele de balotat, remorcile autoîncărcătoare, tocătoare, greblele de adunat și împrăștiatoare. De-a lungul mai multor ani de experiență în producție, ghearele elastice originale au fost optimizate progresiv pentru sistemul general CLAAS.


Scaunele auto pentru utilaje CLAAS ORIGINAL

Scaunele auto pentru utilaje CLAAS ORIGINAL

Scaunele auto pentru utilaje CLAAS ORIGINAL conving prin designul lor modern și sunt integrate perfect în interfața om-mașină CLAAS (MMI). Și bineînțeles, acestea respectă toate cerințele legislative de siguranță, oferind și multe avantaje suplimentare.