Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Consumabile CLAAS ORIGINAL

Pentru calitate CLAAS constantă.

Alegeți lubrifianți, sfoară, plasă și folie, baterii, antigel și alte consumabile perfect adecvate pentru utilajul dumneavoastră.

Consumabile CLAAS ORIGINAL

Pentru calitate CLAAS constantă.

Alegeți lubrifianți, sfoară, plasă și folie, baterii, antigel și alte consumabile perfect adecvate pentru utilajul dumneavoastră.

Consumabile CLAAS ORIGINAL - perfecțiune până la cele mai mici detalii.

Utilizarea unor lubrifianți adecvați este extrem de importantă pentru obținerea unor performanțe maxime ale utilajului. Gama CLAAS cuprinde, de la uleiuri pentru motoare de ultimă generație, pentru transmisie și uleiuri hidraulice până la biolubrifianți și produse Fuel Economy. Agenții antigel și aditivii diesel completează gama de produse. Avem o linie la fel de extinsă de produse pentru alegat baloți și baterii.


Costul per balot este extrem de important.

Ambalare baloți CLAAS

Plasa, sfoara și folia CLAAS oferă performanțe dovedite pe câmp și un raport bun calitate/preț. Toate produsele îndeplinesc standardele înalte de calitate CLAAS. Acestea au fost supuse unei testări extinse, asigură funcționarea fără probleme și sunt aprobate, fără excepție, de specialiștii în produse CLAAS. Asigurați-vă că utilajul dumneavoastră beneficiază de performanțele lor dovedite.


Pentru funcționarea fiabilă a utilajului dumneavoastră.

Lubrifianți CLAAS

Protecție și eficiență: lubrifianții CLAAS ORIGINAL sunt perfect adecvați pentru cerințele din ce în ce mai mari ale multor componente de utilaje. Aceștia acoperă întreaga gamă de utilaje CLAAS, fiind adecvați și pentru multe alte utilaje.


Pentru vară și iarnă

Antigel CLAAS

Pentru toate tractoarele, combinele de recoltat și încărcătoarele telescopice CLAAS: antigelul cu termen mare de utilizare CLAAS AGRICOOL este adecvat pentru utilizare universală. Pe lângă protecția pe care o oferă împotriva coroziunii, supraîncălzirii și înghețării sistemului de răcire a motorului, acesta optimizează performanța sistemului de răcire al utilajului.


Puternice și fiabile.

Baterii CLAAS

Bateriile de pornire CLAAS sunt renumite pentru caracteristicile lor de excepție privind capacitatea, performanța de pornire la rece și fiabilitatea. Gama noastră de baterii asigură întotdeauna performanțe maxime, chiar și în cazul vehiculelor cu mulți consumatori electrici sau cu echipamente de nivel înalt. Tehnologia avansată face posibilă performanța de excepție.