Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Parteneri oficiali CLAAS pentru finanțare cu dobândă subvenționată:

BNP Paribas Leasing Solutions, lider European în domeniul finanțării echipamentelor, oferă clienților săi următoarele soluții de finanțare: Credit, Credit pentru proiecte cu fonduri europene, Leasing financiar, Finantare pentru utilaje second hand, Leasing operational.

Începând cu anul 2008, BNP Paribas Leasing Solutions și-a extins acoperirea si în România. Produsele de finanțare sunt adaptate nevoilor pietei și sunt axate pe activitatea clientului, pe utilaje.

Acest lucru este susținut de cele 5 angajamente fata de clienti: expertiza, simplitate, promptitudine, inovatie si responsabilitate.

BNP Leasing Solutions România oferă, de asemenea, următoarele servicii: asigurarea echipamentelor și asigurarea de viață, furnizate de cei mai mari asiguratori de pe piață.

Deutsche Leasing Romania vine cu solutii inovative, adaptate nevoilor diferite, in functie de sezon, ale agricultorilor. Datorita ofertelor personalizate si profesioniste, clientul isi mentine lichiditatile, isi optimizeaza costurile si castiga flexibilitate financiara, iar investitia ii dezvolta afacerea.

Pentru achizitionarea echipamentelor de agricultura, firma germana de leasing ofera servicii financiare caracterizate prin avans si perioada de rambursare flexibila, valoare reziduala la final de contract sau inclusa in rate, dobanda variabila sau fixa si rate adaptate in functie de specificul activitatii clientului.