CLAAS Regional Center South East Europe S.R.L.

Șoseaua București-Urziceni 68C, 077010 Afumați, județ Ilfov, România

E-Mail: info-ro@claas.com

Număr de telefon: 0800 400 444

Registrul Comerţului: J23/1468/2012

VAT: RO 30247372

Director General: Michael Beier

Director Comercial: Andreas Salmen

Condiţii de utilizare pentru site-ul CLAAS Regional Center South East Europe S.R.L.

Toate drepturile asupra textelor, pozelor, antetelor, animațiilor, materialelor video, graficelor utilizate, precum și așezarea acestora pe paginile de internet ale site-ului nostru sunt rezervate firmei CLAAS Regional Center South East Europe SRL. Aceasta se supun protecției drepturilor de autor sau altor drepturi de protecție și nu trebuie să fie utilizate în scopuri comerciale, să fie copiate, distribuite sau modificate de către terți. În măsura în care nu se menţionează altfel, antetele, plăcuţele tipologice, denumirile mărcilor şi fonturile, precum şi emblemele folosite sunt mărci înregistrate şi nu pot fi folosite în scopuri publicitare sau pentru distribuirea publică a informaţiilor prezentare aici, fără aprobarea scrisă a CLAAS Regional Center South East Europe SRL.

Site-ul CLAAS a fost creat cu cea mai grijă posibilă. CLAAS nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru corectitudinea, exactitatea și acuratețea informațiilor furnizate de alte pagini de internet. Mai mult, CLAAS nu este responsabilă pentru eventualele daune cauzate direct sau indirect de utilizarea paginilor site-ului.

Dacă pe site-ul de internet al CLAAS se găsesc link-uri către alți ofertanți, aceast fapt servește doar confortului utilizatorului. Nu ne asumăm în niciun fel responsabilitatea pentru conținutul acestor pagini. Link-urile către terți nu reprezintă o referință sau o aprobare a acestor pagini sau a performanțelor și informațiilor oferite de aceştia. Utilizarea link-urilor reprezintă în totalitate responsabilitatea utilizatorului.

Utilizarea paginilor nu creează în niciun fel o relație contractuală sau de alt tip între CLAAS Regional Center South East Europe SRL și utilizator. CLAAS îşi rezervă dreptul de a efectua în orice moment modificări asupra paginilor de internet cu privire la conținutul sau formatul acestora, precum și la reglarea funcționării acestora.

Pentru a îmbunătăți lizibilitatea, pagina de internet CLAAS folosește forma masculină. Cu toate acestea, referirile includ persoane de ambele sexe.