Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

CLAAS Service & Parts

Orice și oricând aveți nevoie.

Pentru CLAAS, service-ul nu reprezintă doar o completare - este o parte integrantă a pachetului pe care vă puteți baza întotdeauna.

CLAAS Service & Parts

Orice și oricând aveți nevoie.

Pentru CLAAS, service-ul nu reprezintă doar o completare - este o parte integrantă a pachetului pe care vă puteți baza întotdeauna.

Cerințele dumneavoastră contează.

De la utilajul dumneavoastră CLAAS care lucrează pe câmp până la cea mai mică piesă necesară în timpul activității dumneavoastră de zi cu zi: pentru ca semănatul atent să aibă drept rezultat o recoltă reușită, este necesar să interacționeze multe elemente, mai mari și mai mici. Zi de zi, minut cu minut - oferind cel mai mare grad de fiabilitate posibil.

Deținem toate elementele necesare afacerii dumneavoastră.

Vă punem la dispoziție combinația noastră cuprinzătoare de service și piese de schimb, pentru a vă ajuta și pentru a vă îndeplini cerințele în orice situație.

Gândim în perspectivă.

Întreținere planificată, diagnoză exactă (inclusiv remedierea problemelor de la distanță), disponibilitate ridicată a pieselor de schimb și asistență practică și personalizată - cu ajutorul acestor calități, CLAAS Service & Parts vă oferă garanția că ați făcut o investiție corectă și sigură.

Gândim și acționăm la fel ca dumneavoastră.

Asistența pe care o oferim este susținută de o echipă internațională de experți, care gândesc și acționează în conformitate cu cerințele afacerii dumneavoastră - și de o gamă cuprinzătoare de produse cu piese CLAAS ORIGINAL și CLAAS FARM PARTS care acoperă toate domeniile de activitate agricolă. Facem tot ce este nevoie.