Accesorii CLAAS ORIGINAL

Pachetul complet, fără griji.

Sisteme de camere video, accesorii pentru cabină, greutăți față, anvelope - descoperiți gama noastră cuprinzătoare de accesorii.

Accesorii CLAAS ORIGINAL

Pachetul complet, fără griji.

Sisteme de camere video, accesorii pentru cabină, greutăți față, anvelope - descoperiți gama noastră cuprinzătoare de accesorii.

Accesorii CLAAS ORIGINAL - completările ideale.

Gama cuprinzătoare de greutăți față și sistemul de camere video de înaltă calitate vă vor ajuta utilajul să facă față oricărei situații. Scaunele ergonomice, radioul și multe alte îmbunătățiri sporesc confortul și mediul plăcut de lucru din cabină, chiar și în zilele lungi de lucru.


Imagine clară de înaltă calitate.

Sisteme de camere video PROFI CAM 3

Soluțiile cu camere video oferite de CLAAS asigură asistența suplimentară foarte necesară pentru operator, indiferent de utilaj sau de situația de lucru. Structura modulară a sistemului PROFI CAM 3 creează o flexibilitate completă, pentru instalare pe un singur utilaj sau pentru întreaga flotă. Manopera de calitate superioară face această cameră video ideală pentru utilizările în cadrul fermei. Umiditatea sau praful nu reprezintă o problemă.


Confortul ajută la sporirea productivității.

Accesorii pentru cabină CLAAS

Avem o gamă de accesorii utile pentru a crea cele mai bune condiții de lucru în cabină. Utilizați husele pentru scaune, covorașele și radioul nostru pentru a spori confortul din cabina dumneavoastră.


Pentru fiecare model de utilaj și fiecare aplicație.

Greutăți față CLAAS

De asemenea, CLAAS pune la dispoziție o gamă cuprinzătoare de produse pentru o balastare adecvată. Puteți găsi greutatea față potrivită pentru fiecare aplicație și tip de utilaj. Datorită noului concept DRIVE-IN, greutățile față pot fi adaptate rapid și în câteva minute la cerințele actuale ale tractorului.


Soluții superioare.

Anvelope CLAAS

CLAAS oferă o gamă largă de anvelope, având produsul perfect pentru fiecare tip de sol și model de utilaj.


Inovator. Economic. Protejează solul.

Sistem de reglare a presiunii în anvelope CTIC

Solul reprezintă baza pentru fiecare producție agricolă. Astfel, protejarea acestuia este foarte importantă și constituie în sine o cerință legală. CLAAS oferă două sisteme de reglare a presiunii în anvelope: CTIC și CTIC 2800 (cu un compresor suplimentar).