Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Prezentare generală a magazinelor și catalogului de piese.

Aflați mai multe despre aplicațiile și magazinele online din sectorul Service & Parts.


Cumpărați piese online.

Parts Shop

Comandați cu ușurință piesele, consumabilele și accesoriile CLAAS Original online, în orice moment, indiferent unde v-ați afla.


Funcție de căutare piese.

Catalog de piese de schimb Parts Doc

Soluția noastră care vă ghidează către piesa de care aveți nevoie: Parts Doc Online este catalogul electronic de piese CLAAS. Include piese pentru utilajele de recoltat CLAAS și tractoarele CLAAS.


Menținerea fermă a costurilor sub control.

Calculator de baloți CLAAS

Costul per balot - mai degrabă decât prețul per rola de plasă, sfoară sau folie - este factorul crucial. Folosind acest calculator, vă puteți calcula rapid consumul și costurile pentru legarea baloților