Agricultura inteligentă este simplă cu CLAAS.

Agricultura digitală cu CLAAS.

Activitatea pe câmp reprezintă esența meseriei dumneavoastră. Dar agricultura implică și sarcini de birou, cum ar fi planificarea și documentarea. Cu software-ul și hardware-ul Smart Farming de la CLAAS pentru agricultură inteligentă, puteți să vă conectați în rețea utilajele și ferma, să realizați automat documentația și să fiți perfect pregătit pentru agricultura de precizie. Tehnologia vă localizează utilajele, afișează consumul de resurse de operare, înregistrează datele de randament, se ocupă de documentație și identifică potențialul de optimizare. În acest fel, puteți economisi mult timp, resurse valoroase și, prin urmare, bani.

Download "Soluții digitale"

Puteți face mai multe cu Smart Farming.

Pentru o lungă perioadă de timp, agricultura a fost determinată de progresele tehnologice în domeniul utilajelor agricole. Însă, în prezent nu mai este vorba doar de performanțe maxime de randament, ci de eficiență măsurabilă, de utilizarea precisă a inputurilor și de a avea răspunsuri la noile provocări. Printre acestea se numără cererea crescută de produse agricole, deficitul de personal calificat, costurile în creștere și condițiile climatice în schimbare. Există o soluție pentru toate acestea: Smart Farming.

Agricultura inteligentă înseamnă utilizarea tehnologiei moderne informatice în agricultură, adică digitalizarea propriei ferme și automatizarea anumitor sectoare. Cu ajutorul aplicațiilor de agricultură inteligentă, dumneavoastră, în calitate de fermier, aveți posibilitatea de a utiliza senzori, tehnologie prin satelit și sisteme integrate pentru a reduce costurile, a crește randamentul și a minimiza timpul petrecut în birou. Mai mult decât atât, agricultura inteligentă vă va ajuta, de asemenea, să practicați o agricultură mai sustenabilă.

Aplicațiile pentru senzori și sateliți vă permit să lucrați cât mai precis posibil pe câmp. Soluții precum GPS PILOT CEMIS 1200 de la CLAAS permit utilajelor dumneavoastră agricole să efectueze așa-numita agricultură de precizie, de exemplu, atunci când utilizați traseele pe care le-ați definit și hărțile de aplicare create de dumneavoastră. În acest fel, evitați suprapunerile și zonele omise.

Newsletter CLAAS

Abonați-vă la CLAAS Newsletter pentru a fi la curent cele mai recente tendințe în agricultura digitală.

Abonați-vă acum

Economisiți costuri și îmbunătățiți performanțele cu Smart Farming.

Utilajele și echipamentele inteligente au potențialul de a face ca fermele să fie rentabile și pregătite pentru viitor.

Descoperiți Smart Farming

CLAAS connect:
totul conectat, totul la vedere.

Focus: CLAAS connect este o aplicație gratuită care reunește toate utilajele dumneavoastră CLAAS într-un singur loc.

Mai multe despre CLAAS connect

Precizie pură pentru CEMIS 1200

Precizie imbatabilă datorită ghidării de ultimă generație pe traseu

Descoperiți CEMIS 1200

CLAAS connect - conexiunea dintre oameni și utilaje.

Conectați câmpul cu biroul prin Smart Farming.

Aplicațiile de telemetrie, cum este TELEMATICS de la CLAAS, asigură un flux constant de date între biroul dumneavoastră și utilaje. Astfel, cu o singură aplicație, puteți conecta toate utilajele dumneavoastră - fie chiar și din flote mixte.

Atunci când vă conectați la sistemul de gestionare a fermei, toate procesele sunt reunite într-un singur loc - de la delimitarea hotarelor câmpului și monitorizarea creșterii culturilor până la fertilizare și recoltare.

Senzorii, funcțiile automate și conectivitatea simplifică planificarea economică pe termen lung. Utilajele dumneavoastră colectează în permanență date în mod automat, permițându-vă să revizuiți procesele anterioare de semănat, fertilizare și recoltare și să luați decizii îmbunătățite pentru viitor.

Descoperiți posibilitățile.

Sistem de ghidare GPS PILOT PILOT CEMIS 1200.

Cu GPS PILOT CEMIS 1200, puteți practica agricultura de precizie pe tot parcursul anului, într-un mod simplu, economic și adaptat pentru viitor. CEMIS vă oferă sprijină pe toată linia, începând cu lucrările solului, semănat, fertilizat, cultivat și până la recoltat. Cu ghidarea automată pe urmele tehnologice, utilajul dumneavoastră lucrează ca pe șine.

Către pagina produsului

Optimizarea utilajelor cu CEMOS.

Cu CEMOS, aveți la bord un partener inteligent, care obține cele mai bune rezultate de la utilajul dumneavoastră. Sistemul de optimizare a utilajului vă sugerează întotdeauna exact setările pentru tractorul, combina sau utilajul de recoltat furaje pe care le solicitați în momentul respectiv - fie că este vorba de eficiență maximă sau de performanță maximă. În acest fel, sistemul reduce gradul de complexitate pentru dumneavoastră și adaptează în mod optim utilajul la toate condițiile de lucru.

Către pagina produsului

CLAAS Connect.

CLAAS connect este o aplicație gratuită care reunește toate utilajele dumneavoastră CLAAS într-un singur loc, împreună cu toate datele de bază și în timp real, cum ar fi configurațiile, consumul și locația. De asemenea, vă oferă acces rapid la magazinele de piese de schimb și inputuri, precum și o imagine de ansamblu a produselor de garanție și service ale flotei dumneavoastră. Iar cu ajutorul ghidului pentru lubrifianți, puteți găsi întotdeauna lubrifiantul potrivit pentru utilajele dumneavoastră. CLAAS connect face conexiunea între oameni, utilaje și sisteme.

Către pagina produsului

Telemetrie cu Machine connect și TELEMATICS.

Într-o afacere din domeniul agricol, multe procese se întrepătrund și, mai presus de toate, utilajele trebuie să lucreze de multe ori concomitent. TELEMATICS vă ajută să vă supravegheați în totalitate flota. Sistemul înregistrează și procesează datele care sunt generate în timpul lucrului. Acest lucru înseamnă că TELEMATICS conectează pentru dumneavoastră în rețea câmpul și biroul, printr-un schimb constant de date. Cu ajutorul DataConnect, coordonați, de asemenea, toate utilajele din flota dumneavoastră mixtă într-un singur Cloud. CLAAS API asigură o conexiune fără probleme cu sistemul de management al fermei dumneavoastră.

Către pagina produsului

Aplicația CLAAS connect

Întreaga lume CLAAS în buzunarul dumneavoastră.

CLAAS connect este portalul pentru întreaga dumneavoastră lume personală CLAAS. Este locul unde puteți accesa toate informațiile și serviciile cheie legate de utilajele dumneavoastră CLAAS. Cu aplicația CLAAS connect puteți utiliza acum toate funcțiile, serviciile și shop-urile integrate de pe dispozitivul dumneavoastră mobil, chiar mai rapid și mai ușor. De exemplu, solicitați o ofertă de preț pentru configurația aleasă de la distribuitorul CLAAS sau comandați piese de schimb 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în timp ce sunteți pe teren. Descărcați gratuit aplicația CLAAS connect pentru dispozitive iOS sau Android de pe Apple App Store sau Google Play și conectați-vă la utilajul dumneavoastră CLAAS și la distribuitorul dumneavoastră CLAAS.

Întrebări frecvente despre Smart Farming.

Care este scopul Smart Farming?

Smart Farmind sau Agricultura inteligentă - după cum îi spune și numele - vă ajută să luați decizii mai inteligente în ceea ce privește activitatea agricolă. Tehnologia senzorilor, a sateliților și a automatizării face ca procesele să fie mai eficiente, să reducă costurile și să vă îmbunătățească performanțele. De exemplu, cu ajutorul software-ului Smart Farming puteți evalua datele utilajelor în timp real, puteți planifica lucrările și puteți trimite informații direct către utilajele. Mai mult decât atât, multe sarcini pot fi automatizate atunci când aveți echipamente inteligente montate pe utilajele, cum ar fi un sistem de ghidare GPS.

Cum funcționează Smart Faming?

Smart Farming se referă la conectarea utilajelor agricole, a implementelor și a sistemelor administrative. Aplicațiile Smart Farming colectează date și vă ajută să luați decizii mai bune în timp ce lucrările sunt în desfășurare. Diferitele aplicații pot sugera în mod automat setări ale utilajelor, pot dirija utilajele agricole, pot ajuta la luarea unor decizii și pot face previziuni pentru procesele viitoare. În scenariul ideal, planificați sarcinile programate în mod digital din birou și le transmiteți utilajelor prin intermediul telefonului mobil, unde sunt executate folosind cele mai eficiente setări.

Este agricultura inteligentă sustenabilă?

Aplicațiile Smart Farming vă ajută să lucrați cât mai eficient posibil, întrucât tehnologia vă permite să economisiți timp și să reduceți costurile. Iar atunci când resursele, cum ar fi combustibilul, sunt utilizate în mod eficient, consumul este redus, ceea ce, la rândul său, ajută mediul înconjurător. Puteți evita suprapunerile și zonele netratate în timpul lucrărilor de pe câmp și vă puteți configura utilajul pentru o eficiență maximă, de exemplu, prin ajustarea presiunii în pneuri și a setărilor motorului. În același timp, acest lucru protejează solul pentru a vă asigura recoltele viitoare. Deci da, Smart Farming, agricultura inteligentă este sustenabilă - atât pentru mediu, cât și pentru afacerea dumneavoastră.