Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

TORION 639 / 535.

Este ușor de utilizat și vă asigură o productivitate sporită.

În cazul în care căutați un încărcător frontal autopropulsat compact care să ofere rezultate impresionante, chiar și într-o zonă de lucru restricționată, alegerea ideală este un model TORION din gama de dimensiuni reduse. Cei care utilizează zilnic acest utilaj performant, agil și cu raport convenabil calitate/preț se transformă rapid în suporterii săi entuziaști.

TORION 639 / 535.

Este ușor de utilizat și vă asigură o productivitate sporită.

În cazul în care căutați un încărcător frontal autopropulsat compact care să ofere rezultate impresionante, chiar și într-o zonă de lucru restricționată, alegerea ideală este un model TORION din gama de dimensiuni reduse. Cei care utilizează zilnic acest utilaj performant, agil și cu raport convenabil calitate/preț se transformă rapid în suporterii săi entuziaști.

Încărcătoare frontale autopropulsate CLAAS | TORION 639 / 535.

Avantajele dumneavoastră.

 • Motor puternic Yanmar, cu o putere de până la 50 kW (68 CP)
 • Rezistență și stabilitate maxime pe orice tip de teren datorită poziției optime a centrului de greutate
 • Vizibilitate optimă de jur împrejur și vedere perfectă a cadrului pentru implemente în orice poziție, datorită brațului conic și designului inteligent al cabinei
 • Până la 8 lumini LED sau cu halogen pentru vizibilitate optimă în cursul lucrărilor efectuate pe timp de noapte
 • Înălțime totală de mai puțin de 2,5 m
 • Manevrabilitate de excepție datorită unghiului de articulare de 40° (ideal pentru lucrul în spații mici)
TORION 639 / 535
 1. Motor Yanmar, cu o putere de până la 50 kW (68 CP)
 2. Transmisie hidrostatică, cu două viteze
 3. Articulație pivotantă
 4. Cadru pentru implemente cu sistem hidraulic de fixare rapidă
 5. Al 3-lea și al 4-lea circuit de comandă
 6. Cinematică Z cu funcție de aliniere paralelă automată a încărcăturii pentru modul palet
 7. Braț conic
 8. Indicator de înclinare mecanic
 9. Parbriz desenat în profunzime
 10. Cabină spațioasă, cu configurație clară și comenzi intuitive
 11. Înălțime totală mică, de maxim 2,5 m cu toate opțiunile de anvelope
 12. Lunetă convexă cu montanți deplasați spre față și capotă îngustă pentru vizibilitate optimă în spate
 13. Ușă de acces cu blocare în spate

Concept lumini.

Posibilitatea de a opta pentru lumini LED sau cu halogen pentru iluminarea completă, pe 360°.

 • A. Patru lumini LED la partea frontală a acoperișului cabinei
 • B. Lumini și semnalizatoare față pentru transport rutier
 • C. La partea din spate a acoperișului cabinei, fără sau două lămpi cu halogen, ori 2 sau 4 lămpi cu LED-uri
 • D. Lumini spate, lumini de marșarier și semnalizatoare
 • E. Girofar

TORION

ModelGreutate în stare de funcționare1 (kg)Capacitate de ridicare, complet articulat (max.)2 (kg)Motor

Putere maximă (ECE R 120) (kW/CP)

Sistem hidraulic l/bar
63956003850Yanmar 4TNV98C50/6877/230
53551803450Yanmar 4TNV98C46/6377/230

1 Valorile menționate variază în funcție de anvelope, cupă (capacitatea cupei conform ISO 7546 poate fi mai mare cu până la 10% în practică, nivelul de umplere a cupei depinde de tipul de material), varianta de cinematică, inclusiv toți lubrifianții, rezervorul de carburant plin, cabina ROPS/FOPS și operator. Dimensiunile anvelopelor și echipamentele suplimentare influențează greutatea în stare de funcționare și capacitatea de încărcare.

2 Conform ISO 14397-1.

Puncte forte.

Siguranță.

Operatorul se va familiariza rapid cu funcțiile și comenzile din cabină, poziționate clar și ordonat. Conceptul intuitiv de comandă este ușor de învățat, făcând din acest utilaj unul sigur și de încredere pentru toate operațiunile desfășurate în cadrul fermei și în grajduri.

TORION 639 / 535

Stabilitate.

Articulația pivotantă este adecvată pentru lucrul în spații înguste, iar unghiul său de oscilare de 10° asigură un confort sporit la rulare, precum și o rezistență și stabilitate de excepție. Intrările joase nu constituie o problemă pentru încărcătorul TORION, având în vedere înălțimea sa maximă de 2,5 m (indiferent de anvelopare).

Simplitate.

Cinematica Z optimizată permite deplasarea în paralel a furcilor pentru paleți de-a lungul întregului interval de ridicare, fără reglare manuală. Alături de brațul conic ce asigură o vizibilitate optimă asupra cadrului pentru implemente în orice poziție, aceasta reduce considerabil stresul operatorului.

TORION 639 / 535

Dispunere clară.

Parbrizul adâncit de mari dimensiuni, luneta convexă și cadrele montanților B deplasate înspre față asigură o vizibilitate optimă de jur împrejur din cabina spațioasă. Atât ușa de intrare în cabină, cât și geamul din partea dreaptă sunt prevăzute cu opritoare spate pentru blocarea lor în poziție atunci când sunt deschise.