Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Totul pentru necesitățile fermei dumneavoastră

Pentru toate tipurile de utilaje agricole.

Împreună cu piesele ORIGINAL pentru utilajele dumneavoastră CLAAS, transportăm și cea mai mare gamă de piese din Europa, cu mărci multiple și din cadrul mai multor segmente. Orice și oricând aveți nevoie.

Totul pentru necesitățile fermei dumneavoastră

Pentru toate tipurile de utilaje agricole.

Împreună cu piesele ORIGINAL pentru utilajele dumneavoastră CLAAS, transportăm și cea mai mare gamă de piese din Europa, cu mărci multiple și din cadrul mai multor segmente. Orice și oricând aveți nevoie.

Soluții pentru o industrie din ce în ce mai diversă.

În momentul de față, utilajele agricole presupun o gamă uriașă de sarcini și activități - egalată doar de multitudinea gamei noastre de produse. Alături de produsele ORIGINAL CLAAS, cum ar fi sistemele de rezervoare și dispozitivele de măsurare, avem, de asemenea, o gamă de peste 4 milioane de produse cu producători multipli, pentru a satisface toate cerințele imaginabile. Având în vedere interesele dumneavoastră, suntem în permanență în căutare de noi soluții și idei pentru recoltare și lucrări agricole.


Gama de produse pentru toate cerințele cu privire la echipamente agricole.

CLAAS FARM PARTS

Prin intermediul catalogului CLAAS FARM PARTS, partenerul dumneavoastră de vânzări CLAAS are acces la una dintre cele mai cuprinzătoare game de produse pentru aplicații agricole, acoperind toate cerințele dumneavoastră cotidiene în materie de piese și accesorii: de la un cărucior de scule sau lame pentru cultivatorul dumneavoastră până la lumini de lucru și becurile adecvate. Aveți multe opțiuni din care puteți alege!


Sistemul de ascuțire pentru cuțite.

AQUA NON STOP COMFORT

AQUA NON STOP COMFORT este un sistem de ascuțire pentru cuțite complet automat, pentru aproape toate mărcile de prese de balotat și de remorci autoîncărcătoare.


Gata pentru a vă oferi asistență.

Echipamente pentru ateliere de service CLAAS

Cu echipamentele pentru ateliere CLAAS, pentru întreținere și reparații, aveți tot ce vă trebuie pentru a evita perioadele de inactivitate sau pentru a le reduce la minim.


Totul sub control.

Instrumente de măsură CLAAS

Tehnologia pentru măsurarea calității boabelor de la CLAAS oferă informații rapide și fiabile despre starea culturii.