ARION 470-410

Bucurați-vă de libertate.

Fiecare zi aduce noi provocări. Le puteți aștepta cu încredere, deoarece tractorul vine în sprijinul dumneavoastră.

#arion400fan

ARION 470-410

Bucurați-vă de libertate.

Fiecare zi aduce noi provocări. Le puteți aștepta cu încredere, deoarece tractorul vine în sprijinul dumneavoastră.

#arion400fan

Tractoarele CLAAS | ARION 470-410.

ARION 400 Stage V

CLAAS Smart Farming

Soluții digitale pentru tractorul dumneavoastră

Descoperiți soluțiile CLAAS pentru o agricultură digitală de precizie și o performanță optimizată a utilajelor.

Descoperiți soluțiile digitale

Noch mehr Freiheit im ARION 470 / 460.

  • Mehr Leistung: 155 bzw. 145 PS durch zusätzliche 10 PS von CLAAS POWER MANAGEMENT
  • Mehr Vielseitigkeit: kompakte Abmessungen und ein Leistungsgewicht von nur 34 kg/PS
  • Mehr Produktivität: Nutzlast von bis zu 3,8 t und ein Heckkraftheber, der über 6 t stemmt
  • Mehr Digitalisierung: GPS-Lenksysteme, ISOBUS und TELEMATICS (optional)

Premium Komfortpaket mit 3.000 € Preisvorteil* .

  • Mehr Produktivität: HEXASHIFT 6-Gang-Lastschaltgetriebe und HEXACTIV Schaltautomatik
  • Mehr Fahrspaß: stufenloses Fahrgefühl dank SMART STOP und Tempomat Funktion
  • Mehr Unterstützung: CIS-Farbbildschirm und CSM Vorgewendemanagement
  • Mehr Komfort: gefederte Kabine und PROACTIV Vorderachsfederung


Eine Experten Meinung.

Helmut (Olli) Heppe über das Premium Komfortpaket.

155 bzw. 145 PS und ein Leistungsgewicht von nur 34 kg/PS! Meinen Kunden, die einen wendigen Traktor mit großer Leistung brauchen, empfehle ich den ARION 470/460.

*Bezogen auf den Listenpreis (unverbindliche Preisempfehlung) der nachfolgenden Komponenten. Alle Preise inkl. gesetzlicher MwSt. Preisvorteil gültig bei allen teilnehmenden Vertriebspartnern. Der Preisvorteil gilt bis zum 30.09.2023. Verlängerung vorbehalten. Die Bilder können von den tatsächlichen Maschinen abweichen. Die Abbildungen können Sonderausstattungen und zusätzliches Zubehör zeigen, das nicht Bestandteil des Angebots ist. Irrtum ist vorbehalten.

Noul ARION 400:
Alăturați-vă clubului #arion400.

George Chapman
Crescător de bovine și ovine din Marea Britanie
„Lucrez într-un mediu fantastic și am o slujbă care îmi place foarte mult. Lucrările îmi ocupă mult timp și pot utiliza utilajul ARION pentru aproape orice sarcină”.
„Sunt foarte impresionat de flexibilitatea transmisiei. În special de toate opțiunile variate pentru șosea, câmp și fermă. Capacitatea de a crește puterea hidraulică prin apăsarea unui buton este un avantaj imens pentru activități care implică încărcătorul frontal și curățarea.

Confortul, ușurința utilizării și fiabilitatea sunt remarcabile. Scaunul este ca un fotoliu. Mai mult, este primul meu tractor cu TELEMATICS. Pot monitoriza consumul de carburant, zona lucrată și locația, totul de pe telefonul mobil! Acest tractor va fi partenerul meu de nădejde pentru mulți ani de acum încolo”.
Anson MacAuslan
Administrator în Caithness (Marea Britanie)
„Am fost implicat în domeniul agricol toată viața. Îmi place foarte mult varietatea și gama uriașă de responsabilități pe care le aduce această slujbă și este o plăcere să lucrez cu echipa mea de excepție”.
„Utilizăm modelul ARION 400 pentru o mare varietate de sarcini în jurul proprietății: transportul animalelor, hrănirea, curățarea grajdurilor, întreținerea drumurilor, cosirea buruienilor de pe dealuri. Acest tractor oferă tot ce ne trebuie. Întrebați pe oricine de aici și vă vor spune același lucru: cabină confortabilă, vizibilitate de jur împrejur și manevrabilitate excelentă în spații înguste, iar pentru operațiunile de încărcare este apreciat cu adevărat.

Suntem mari fani ai tractorului ARION, deoarece ne place modul în care este optimizat în mod constant de către CLAAS. Acestea fiind spuse, este greu de imaginat că mai poate exista vreo îmbunătățire pentru acest model. Dar avem convingerea, CLAAS se va gândi totuși la ceva.”
Marc
Fermier în Franța
„Conduc tractoare de la vârsta de 14 ani. ARION este un model polivalent complet. Îl folosim pentru aproape toate lucrările din cadrul fermei. Mă pot deplasa oriunde și asigură suficientă putere pentru câmpurile întinse”.
„Apreciez foarte mult nivelul ridicat de confort și operarea intuitivă. În plus, caracteristicile sale digitale sunt perfect în ton cu abordarea noastră asupra agriculturii de precizie, iar toate acestea au un efect pozitiv asupra muncii mele. Lucrăm mai precis, mai eficient si economisim mult timp.

Utilizez în mare parte tastele funcționale de pe maneta multifuncțională pentru a programa sarcini pe care vreau să le îndeplinească simultan tractorul. Acest lucru simplifică enorm lucrurile. Funcția SMART STOP este, de asemenea, foarte utilă. Și, bineînțeles, camera video, care transmite imagini din spatele tractorului. Pot să văd ce se întâmplă fără să fiu nevoit să-mi întorc capul constant. Pe scurt, sunt foarte fericit să lucrez cu noul ARION.”
Helmut (Olli) Heppe
Manager de produs Tractoare în cadrul CLAAS Germania
"Dacă sunteți interesat de un tractor CLAAS, pe mine trebuie să mă întrebați. Cunosc pe dinafară tractorul ARION 400. Chiar și la ferma soției mele avem unul."
"Este un utilaj polivalent, extraordinar, care face față oricărei lucrări. Cumnatul meu îl folosește pe câmpurile de sparanghel pentru cultivarea terenului.

Cu toții suntem impresionați de sistemul de direcție și de transmisia reglată fin. Chiar și capul familiei este operator pe ARION și are 91 de ani. Cred că acest lucru spune totul despre cât de ușor poate fi operat acest utilaj."
Christian Leyer
Fermier din Germania
„Dețin o fermă de lactate împreună cu tatăl meu și ceea ce iubesc la slujba mea este că pot să îmi petrec fiecare zi în aer liber cu animalele”.
„Amândoi apreciem cu adevărat faptul că ARION este atât de versatil. Poate gestiona virtual orice activitate de la fermă. Este extrem de agil, încărcătorul frontal are o acoperire foarte mare, iar din cabina PANORAMIC veți obține o vizibilitate foarte bună - ideală pentru monitorizarea stivuirii paielor”.

Utilizăm GPS-PILOT cât de des posibil. Sistemul de direcție ne permite să intrăm în prealabil pe traiectorie, ceea ce reprezintă un mare avantaj în timpul formării brazdelor. Chiar și la viteze mari, putem depune o brazdă dreaptă pentru ca utilajul pentru recoltat furaje să o poată prelua. Acest lucru facilitează întregul lanț de recoltare a furajelor.
Sandra Wötzl
Viticultor și fermier în Austria.
"Pentru mine, agricultura înseamnă să creez produse fantastice, cu dragoste și pasiune. La podgorie și la fermă nu există două zile identice."
"ARION ne însoțește permanent. Eu îl folosesc împreună cu plugul și cultivatorul pe terenurile noastre arabile și pe șosea pentru a transporta cerealele recoltate. Nu există lucrare zilnică la care să nu folosesc acest utilaj.

Raportul perfect dintre performanță, greutate și forță de tracțiune asigură o experiență sigură și plăcută de conducere. Mă simt ca acasă în cabină. Are un nivel impresionant de confort, vizibilitate excelentă, iar comenzile simple fac tractorul ușor de utilizat."
Michael Radauer
Arboricultor și fermier din Austria
„Lucrez la ferma părinților mei de când sunt mic. Fratele meu mai mare Markus este acum responsabil de aceasta. Fie că vorbim de fermă, fie de afacerea noastră de emondaj și amenajare a arborilor - suntem cu toții fani dedicați ARION 400”.
„Acesta nu este primul nostru model ARION. Niciodată nu am întâmpinat probleme cu acest tractor. Te urci în el, începi lucrul și ești sigur că vei face o treabă foarte bună. Iar activitatea poate varia de la deszăpezirea drumurilor iarna până la mulcire, balotare, încărcare și transportare în perioada verii.

Conceptul general al acestui tractor este pur și simplu imbatabil. Pe lângă ușurința la utilizare și confortul la deplasare, beneficiul major pentru noi este reprezentat de motor, transmisie și centrul coborât de greutate. Ne simțim cu adevărat în siguranță în acest tractor”.
Josef Radauer
Fermier în Austria
"Îmi place foarte mult să lucrez cu utilaje. În cadrul fermei mele, simt că banii sunt bine investiți în lucrările de întreținere, tăiere și defrișare a arborilor."
"ARION este cu adevărat un utilaj polivalent. Îl folosim, de exemplu, pe pășuni, cu presa de balotat și remorca autoîncărcătoare. De asemenea, îl folosesc pentru a transporta echipament, cherestea și o varietate largă de alte încărcături. Și mă veți găsi adesea pe coasta dealului, efectuând operațiuni de mulcire.

Faptul că mă simt întotdeauna în siguranță când lucrez pe suprafețe abrupte se datorează echilibrului bun între putere, greutate și tracțiune. Și, desigur, și datorită vizibilității bune și a operării ușoare. Atunci când te simți relaxat într-un utilaj, faci mai puține greșeli."
Gábor Steinhauser
Manager de produs pentru tractoare CLAAS în Ungaria
"Folosim un ARION 400 pentru aproape orice: lucrări agricole, transport, însămânțare, cosit, stropirea culturilor. Utilajul este atât de versatil."
"Suntem încântați de noul ARION. Este chiar mai confortabil și mai puternic. Are un motor dinamic, cu consum redus de carburant, hidraulică puternică și o cabină confortabilă și spațioasă pentru zilele lungi de lucru.

Îmi place faptul că acest tractor nu mă limitează. Transmisia este atât de bine reglată, încât pot folosi ARION pentru aproape orice lucrare. Probabil doar cu excepția unor lucrări dificile de tracțiune. Dar fratele său mai mare, AXION 900, se poate ocupa de asta."
Asbjørn Velde
Reprezentant vânzări în cadrul Velde Maskin, dealer CLAAS Norvegia
"Eu nu ma ocup doar de vânzarea tractoarelor ARION, ci, împreună cu fratele meu, folosim unul la ferma lui. Este bun la toate: arat, încărcarea baloților, transportarea materialului recoltat."
"Atunci când îmi întreb prietenii, clienții și colegii la ce se așteaptă de la noul ARION, primesc mereu același răspuns: trebuie să fie ușor de utilizat, costurile de întreținere să fie convenabile și să poată fi configurat în conformitate cu nevoile tale. Nicio problemă, le spun eu.

Sunt mândru de faptul că avem un service CLAAS atât de bun în Norvegia. Dealerii răspund imediat, mecanicii sunt bine pregătiți, iar piesele de schimb sosesc rapid. Acestea sunt aspecte extrem de importante pentru toți fermierii, și nu doar în timpul sezonului de recoltare."
Jakob Eskeland
Fermier din Norvegia
"Îmi place să fiu fermier și să pot contribui la producția de alimente pentru țara noastră. Am nevoie de tractorul meu pentru lucrările la pășuni și pentru împrăștierea îngrășămintelor."
"Am așteptări ridicate de la un tractor nou. Trebuie să aibă o construcție solidă, să fie confortabil la conducere și ușor de operat. Pentru mine, este foarte important să aibă anvelope care să protejeze solul și pășunea. Noul ARION are tot ceea ce am nevoie.

Îmi place în mod deosebit cabina PANORAMIC cu plafon transparent. Aceasta oferă o vizibilitate excelentă atât în față, cât și deasupra. Astfel, mă pot bucura de soarele norvegian în timp ce lucrez. Nu glumesc, avem în medie doar 3,2 ore de soare pe zi!"

Voi cum definiți libertatea?

Libertatea înseamnă lucruri diferite pentru fiecare individ. Pentru unii înseamnă să ai o vizibilitate bună, pentru alții un interior mai spațios cu comenzi amplasate inteligent. Unii doresc să își păstreze mintea limpede: combinând senzația imbatabilă de spațiu cu asistenții digitali inteligenți care reduc volumul de lucru și sporesc eficiența.

Indiferent de definiția proprie a libertății, noul ARION este aici pentru a vă oferi-o.

Lăsați-vă inspirat

Sisteme inteligente de asistență pentru operator
Priviți în viitor spre o viață mai ușoară. Sistemul CSM de gestionare a manevrelor la capete de rând și direcția dinamică vă ușurează munca de zi cu zi. Cu ajutorul sistemelor de direcție, puteți reduce consumul de carburant și costurile de operare cu până la 7%.
Gestionarea inteligentă a datelor
Simplificați-vă documentația. Controlați și monitorizați parcul dumneavoastră de utilaje în portalul CLAAS TELEMATICS. Accesați datele utilajului dumneavoastră în orice moment, din orice loc - mulțumită platformei DataConnect, puteți accesa datele și utilajelor fabricate de alți producători.
Conectivitate eficientă
Îmbunătățiți-vă procesele de lucru. Controlați în mod confortabil implementele dumneavoastră prin ISOBUS, folosind butoanele de pe maneta multifuncțională. Doar conectați implementul la utilaj și acesta va apărea pe terminalul ISOBUS.
Confort remarcabil al cabinei
Fiți mai productiv. Pe lângă o senzație imbatabilă de spațiu și vizibilitate excelentă la 360° și o vedere clară în partea de sus, asupra încărcătorului frontal, cabina PANORAMIC include asistenți digitali care vă eficientizează munca. Nu există alt tractor care să vă ofere o manetă multifuncțională la fel de confortabilă precum acesta.
Transmisie inteligentă
Conduceți tractorul ARION 400 fără a utiliza maneta de viteze sau ambreiajul. Datorită QUADRACTIV sau HEXACTIV, acest tractor schimbă treptele de viteze precum un autoturism cu cutie automată. De asemenea, tractorul este echipat cu o serie de alte funcții automate precum SMART STOP și tempomat, pentru a vă ușura munca.

Devino și tu un #arion400fan

ARION 400 Stage V
Download > RGB (580KB)  |  CMYK (16,6MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (801KB)  |  CMYK (20,5MB)
Închide
Greble de adunat LINER AXION 800 Stage V ARION 400
Download > RGB (781KB)  |  CMYK (17,1MB)
Închide
ARION 400 Stage V Greble de împrăştiat VOLTO
Download > RGB (1,2MB)  |  CMYK (18,8MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (587KB)  |  CMYK (22,1MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (829KB)  |  CMYK (28,3MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (622KB)  |  CMYK (21,3MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (486KB)  |  CMYK (23,6MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (465KB)  |  CMYK (37,7MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (547KB)  |  CMYK (18,2MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (666KB)  |  CMYK (23,4MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (553KB)  |  CMYK (19,1MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (465KB)  |  CMYK (12,2MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (452KB)  |  CMYK (14,9MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (746KB)  |  CMYK (23,8MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (675KB)  |  CMYK (24,7MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (896KB)  |  CMYK (16,5MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (613KB)  |  CMYK (22,7MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (702KB)  |  CMYK (23,3MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (477KB)  |  CMYK (14,7MB)
Închide
ARION 400 Stage V
Download > RGB (546KB)  |  CMYK (18,8MB)
Închide

ARION 470-410.

470460450440430420410
Putere maximă (ECE R 120)1kW/CP107/14599/13592/12585/11585/11575/10067/90
Putere maximă cu CPM (ECE R 120)1kW/CP114/155107/14599/13592/125

1Respectă cerințele standardului ISO TR 14396