Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

CLAAS prezintă: Noul LEXION - Povești cu final...așteptat

Noul LEXION - Povești cu final ... așteptat | Episodul 1

Noul LEXION - Povești cu final ... așteptat | Episodul 2

Noul LEXION - Povești cu final ... așteptat | Episodul 3

Noul LEXION - Povești cu final ... așteptat | Episodul 4

Noul LEXION - Povești cu final ... așteptat | Episodul 5

Noul LEXION - Povești cu final...așteptat | Teaser Episod 6

Noul LEXION - Povești cu final ... așteptat | Episodul 6

Tuturor ne place să vedem sau să ascultăm o poveste frumoasă. Așa cum fiecare dintre noi simte la un moment dat nevoia să-și spună povestea celorlalți. Fiecare episod al serialului nostru va fi o înșiruire de povești: fie că este povestea de la început, fie că este povestea transmisă prin cadrele filmate, povestea combinei LEXION sau povestea fermierului, fiecare dintre aceste relatări spun împreună Marea Poveste: cum noua combină LEXION, prin tehnologia inovativă și prin caracteristicile sale, te poate ajuta și pe tine să îmbunătățești rezultatele din ferma ta.

De aici și ideea “Poveștilor cu final...așteptat” – indiferent de unde pornim în fiecare episod și indiferent pe unde ne poartă poveștile, la final, toți cei care utilizează sau vor utiliza combinele LEXION vor avea parte de același final: unul fericit. Sau bun, sau eficient, depinde de ceea ce își dorește fiecare. Ideea de poveste ne va însoți de-a lungul serialul tocmai pentru a-l face cât mai atrăgător pentru cei care îl vor privi și poate unii se vor regăsi în anumite povești sau le vom stârni ideea de a-și scrie propria poveste alături de combina LEXION.

Din 1 august, de la ora 12:00, vă invităm să urmăriți primul episod al serialului CLAAS, filmat exclusiv in România și dedicat tuturor fermierilor, managerilor de ferme și operatorilor care iubesc agricultura.

Abonează-te la canalul nostru YouTube și lasă-te captivat de poveștile lor.

Urmărește-ne și pe:

Facebook - http://facebook.com/Claas.Romania

Instagram - http://instagram.com/claas_romania