Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Cositori tractate DISCO.

Rezultate perfecte în orice condiții.

Bara de tăiere MAX CUT este acum disponibilă pentru toate cositorile frontale CLAAS și pentru aproape toate cositorile purtate în tiranții spate. Numele CLAAS este sinonim cu echipamente profesioniste, de la cel mai mic model până la cel mai mare.

Cositori tractate DISCO.

Rezultate perfecte în orice condiții.

Bara de tăiere MAX CUT este acum disponibilă pentru toate cositorile frontale CLAAS și pentru aproape toate cositorile purtate în tiranții spate. Numele CLAAS este sinonim cu echipamente profesioniste, de la cel mai mic model până la cel mai mare.

Cositorile tractate DISCO – performanță pe două roţi.

Cositorile tractate CLAAS se adaptează perfect la conturul solului în orice condiții. Indiferent dacă lăţimea de lucru are 3,00 sau 3,40 metri, dacă sunt echipate cu bară de tracţiune centrală sau laterală, cu sau fără condiţionator, cu împrăştierea sau gruparea brazdei, toate utilajele DISCO sunt echipate cu tocător MAX CUT și asigură o fiabilitate maximă.

Cositori tractate cu bară de tracțiune centrală DISCO.

Datorită combinației de cilindri cu dublă acțiune, cositoarea poate fi deplasată spre stânga sau dreapta. Aceasta permite utilizarea în permanență a întregii lățimi de lucru. DISCO T CONTOUR este disponibilă cu o lățime de 3,00 sau 3,40 metri și cu condiționatori cu gheare sau role.

DISCO 3200 TC AUTOSWATHER.

Banda transportoare situată aproape de cositoare: gruparea brazdei la DISCO 3200 TC AUTOSWATHER. În ciuda dimensiunilor mari, toate cositorile tractate DISCO sunt foarte uşor de manevrat.

Cositori tractate cu bară de tracțiune laterală DISCO.

Modelul DISCO 3150 T este disponibil cu condiţionator cu gheare sau cu role. Suspensia paralelogram pe șasiu asigură copierea optimă a conturului solului.

DISCO 3150 TC FLAPGROUPER.

Brazda este formată de două protecții suplimentare în spatele condiționatorului, pivotate de un cilindru hidraulic. Rezultă astfel o brazdă dublă cu lățime de 3 metri, formată în două treceri.

Bară de tracţiune centralăLățime de lucru (m)Lățime de transport (m)Bară de tăiereDiscuri
DISCO 4000 TRC CONTOUR3,803,80MAX CUT9
DISCO 4000 TC CONTOUR3,803,80MAX CUT9
DISCO 3600 TRC CONTOUR3,403,40MAX CUT8
DISCO 3600 TC CONTOUR3,403,40MAX CUT8
DISCO 3200 TC AUTOSWATHER3,003,00MAX CUT7
DISCO 3200 TRC CONTOUR3,003,00MAX CUT7
DISCO 3200 TC CONTOUR3,003,00MAX CUT7
Bară de tracţiune laterală
DISCO 3150 TRC3,003,00MAX CUT7
DISCO 3150 TC3,003,00MAX CUT7
DISCO 3150 TC FLAPGROUPER3,003,00MAX CUT7

● Standard ○ Opțional – Nu este disponibil

C = condiționer cu gheare RC = condiționer cu role Fără echipare suplimentară = fără condiționer AUTOSWATHER = bandă transportoare pentru gruparea materialului recoltat

Echipamentul poate varia în funcţie de ţară. Vă rugăm consultați listele de prețuri în vigoare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați dealerul dumneavoastră CLAAS.