Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Hedere pentru porumb CORIO CONSPEED și CORIO.

Hedere pentru porumb CORIO CONSPEED și CORIO.

CORIO CONSPEED / CORIO.

Principalele puncte forte:

  • Unghi de 17° pentru a preveni pierderile de știuleți
  • Valțuri culegători drepți (CORIO) și valțuri culegători conici (CORIO CONSPEED)
  • Ansamblu de acționare nou, robust, pentru toate modelele CORIO
  • Formă nouă a capotei pentru o preluare mai delicată a materialului recoltat
  • Sistem unic de rabatare pentru poziționarea capotei în poziție de transport
  • Modificare și tensionare simplă a lanțului de alimentare
  • Consumabile înlocuibile integrate în capotă
  • Heder pentru porumb CORIO CONSPEED pentru 12, 8 și 6 rânduri
  • Heder pentru porumb CORIO cu 8, 6, 5 și 4 rânduri
  • Lățime rânduri: 90, 80, 75 și 70 cm

Unghi de lucru de 17°.

Modelele CORIO au cel mai ascuțit unghi de lucru de pe piață, de 17°. Datorită acestui aspect, pierderile de știuleți, în special a celor rezultate din desprinderea acestora sunt reduse. În cazul plantelor culcate, unghiul ascuțit și noua formă a capotei asigură o funcționare fără blocaje.

Formă maximă.

Datorită formei optimizate, unice a capotei, vă puteți bucura de manipularea delicată a materialului recoltat și puteți profita de performanțe mai bune de recoltare în ceea ce privește plantele culcate.

Valțuri culegătoare.

Trei valțuri culegătoare sunt disponibile pentru diferitele condiții de pe câmp și diferite grade de maturitate a recoltelor: CORIO CONSPEED cu valțuri conici sau conici hibrizi și CORIO cu valțuri drepți.

Compact în timpul transportului.

Designul permite rabatarea simplă a capotei într-o poziție de transport compactă. Pe lângă ușurința în utilizare, poziția sporește vizibilitatea în timpul deplasării pe șosea prin scurtarea cu 80 cm a implementului frontal.