Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Ofertă Specială Finanțare

Și din aer se văd ofertele bune!

CLAAS vă oferă acum pe lângă utilaje pentru agricultură performantă și o finanțare pe măsură cu Dobândă FIXĂ 1,99%, Avans 0% și prima rată în Ianuarie 2021*, pe o perioadă de până la 7 ani**.

Pentru detalii suplimentare și condițiile de eligibilitate vă invităm să contactați partenerii CLAAS.

* Avans începând de la 0% și structura ratelor: rate sezoniere - 2 rate pe an, în ianuarie și septembrie începând cu 2021 pe toată durata contractului de finanțare, în baza analizei și aprobării de către partenerii de finanţare. Comisioane conform ofertei fiecărui finanțator în parte.

** Pentru combine și pachete pe leasing și credit până la 7 ani, pentru tractoare și pachete pe leasing până la 7 ani, pentru tractoare și pachete pe credit până la 6 ani.

• Oferta este valabilă pentru utilaje noi - combine, tractoare și pachete (combina/tractorul minim 50% din pachet).

• Oferta nu este valabilă pentru proiectele cu fonduri UE.

• Campanie valabilă până la 30.06.2020.

• Imaginile sunt cu titlu de prezentare.