Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Comunicat de presă

Noul CEMIS 700 pentru aplicații ISOBUS*

CLAAS va înlocui treptat terminalele operaționale OPERATOR și COMMUNICATOR II cu CEMIS 700 începând din vara anului 2020. 

Pe lângă designul ergonomic elegant, de culoare neagră, cu suprafețe netede și ușor de curățat, noul terminal ISOBUS se evidențiază în special prin configurația sa, cu 10 butoane cu iluminare ISOBUS, precum și un buton acționat prin apăsare/rotire. Afișajul tactil, color, cu contrast înalt are un ecran de 7 inch și comutare automată în modul zi/noapte.  De asemenea, intrarea de la cameră este compatibilă cu afișarea imaginilor în timp real de la până la două camere video, care poate fi modificată prin simpla atingere a unui buton sau în mod automat. Acest lucru oferă operatorului o vizibilitate clară asupra funcțiilor esențiale ale dispozitivului suplimentar sau a zonei din spatele utilajului.

Funcțiile Aux-O și Aux-N, precum și funcțiile UT1 și UT2 și compatibilitatea ISO 11783 sunt certificate de Fundația pentru echipamente electronice din agricultură (AEF). Pe lângă limbă și luminozitatea ecranului, meniul de setări permite operatorului să regleze individual volumul difuzorului integrat (cu privire la informații și tonuri de avertizare). De asemenea, sunt îndeplinite criteriile pentru clasa de protecție IP 65.

CEMIS 700 va fi disponibil inițial ca dotare opțională, începând din octombrie 2020, pentru combinații de cositoare DISCO Butterfly, presă  pentru baloți cilindrici ROLLANT 540, presă pentru baloţi paralelipipedici QUADRANT și remorci autoîncărcătoare CARGOS.

*Nu este disponibil în momentul de față în Marea Britanie.


Pe lângă designul ergonomic, noul CEMIS 700 include un ecran tactil de 7 inch, precum și funcționarea prin utilizarea a 10 butoane cu iluminare și a unui buton acționat prin apăsare/rotire.