Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Comunicat de presă

Interfața CLAAS API se conectează la sistemele informatice de gestionare a fermei

CLAAS a dezvoltat noua interfață CLAAS API pentru a asigura legătura între TELEMATICS și sistemele informatice de gestionare a fermei (FMIS) ale terților – simplificând în mod semnificativ utilizarea soluției software de planificare și documentare alese de fermieri. 

Schimb de date cu TELEMATICS

CLAAS API permite sistemelor de gestionare a fermei să realizeze cu ușurință schimbul de date cu TELEMATICS. Interfața ce utilizează un standard deschis, cu procese definite și mecanisme de sprijin, este disponibilă pentru toți furnizorii de sisteme de gestionare a fermei interesați. Pentru a-și conecta sistemul TELEMATICS la FMIS ales, fermierii trebuie doar să activeze schimbul de date în TELEMATICS. O casetă de dialog simplă le oferă asistență la conectare. După finalizarea acestui proces, schimbul de date între sistemele conectate are loc automat. Acest lucru facilitează sarcinile de documentare pentru fermier și previne erorile și pierderea datelor.

TELEMATICS este un sistem digital de transfer de date, care colectează și înregistrează permanent date referitoare la lucrările desfășurate, trasee și randament de la combinele de recoltat, tractoarele și combinele de recoltat furaje CLAAS. Toate datele sunt transmise prin rețeaua de telefonie mobilă de la utilaje la server, unde sunt prelucrate și stocate. Fermierii pot accesa și evalua datele online via site-ul TELEMATICS utilizând un PC, laptop sau smartphone de la ferma dumneavoastră.

Modulul adițional de „documentare automată" alocă automat datele înregistrate câmpurilor pe care au fost desfășurate lucrări.

CLAAS API permite, de exemplu, sincronizarea limitelor câmpului cu TELEMATICS. Acest lucru permite centralizarea acestora într-un singur sistem. Datele de documentare automată cu privire la consum, durată și randament pentru câmpuri individuale pot fi apoi transferate sistemului de gestionare a câmpului.

Mai mulți parteneri la bord

Pregătindu-se pentru lansarea CLAAS API, mai mulți furnizori de sisteme informatice de gestionare a fermei au activat deja sistemul de transfer de date:

-        Cropio

-        Trimble

-        OMNIA (H. L. Hutchinson Ltd.)

-        SOYL (o divizie a Frontier Agriculture)

-        CLIMATE FieldView

-        365FarmNet

-        SEGES

-        MyEasyFarm

Vor urma și alți furnizori de sisteme informatice de gestionare a fermei.