Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Extragerea câștigătorilor campaniei pentru Inspecția de iarnă a utilajelor CLAAS

Fermierii CLAAS merg în vacanțe exotice!

Vă invităm să urmăriți extragerea câștigătorilor celor 3 premii ale campaniei "Fermierii CLAAS merg în vacanțe exotice!" 

3 dintre cei 94 de participanți eligibili sunt norocoșii câștigători, și anume:

Premiul 1

NICMARC IMPEX SRL – Jud. Constanța

Premiul 2

AGROMEC VIȘINA – Jud. Olt

Premiul 3

EXPLOATAȚIA AGRICOLĂ MATEI SRL – Jud. Timiș


Echipa CLAAS transmite felicitări câștigătorilor!