Comunicat de presă

CLAAS TELEMATICS și Climate FieldView ™ oferă o gestionare ușoară a datelor pentru a ajuta la simplificarea operațiunilor agricole

Climate FieldView ™, produsul emblematic al The Climate Corporation (ramura de agricultură digitală a companiei Bayer) și CLAAS TELEMATICS pot fi acum conectate prin interfața CLAAS API pentru a permite un schimb ușor de date pentru documentația specifică câmpului, locației și controlul ratei de aplicare a produselor.

Fluxurile de date fiabile sunt esențiale pentru agricultura de precizie. Fertilizarea, utilizarea produselor de protecție a plantelor și strategiile de semănat de succes depind de accesul la informații exacte despre producțiile din anii precedenți și diferențele de producție specifice locației. Pentru a ne asigura că aceste informații vitale sunt furnizate fără probleme și la discreția fermierilor, platforma FieldView și portalul CLAAS TELEMATICS pot fi acum conectate prin intermediul interfeței CLAAS API, oferind acces la noi posibilități de cunoaștere a datelor și asigurând un transfer continuu de informații de la CLAAS TELEMATICS către FieldView.

Prezentare generală a interfeței de programare (API) în acțiune

Modulul suplimentar Documentație Automată din CLAAS TELEMATICS facilitează documentarea independentă de operator, specifică câmpului și locației, făcând posibilă obținerea unei imagini de ansamblu complete a fiecărui câmp lucrat, luând în considerare toți parametrii înregistrați. Și, pe lângă datele despre utilaj și cifrele de consum, pot fi, de asemenea, documentate datele despre producție și măsurătorile de la senzorii NIR, de exemplu. Când un fermier sau un antreprenor își conectează contul CLAAS TELEMATICS la contul FieldView prin intermediul CLAAS API, valorile documentate din sistemul TELEMATICS sunt recuperate și trimise în căsuța de e-mail a utilizatorului FieldView ca propuneri de încărcare. De acolo, clientul poate selecta fișierele pe care ar dori să le sincronizeze cu contul lui FieldView și să proceseze în continuare documentația completă referitoare la câmp în FieldView.

Cu această conectivitate, datele de recoltare și hărțile de productivitate ale unei combine CLAAS pot fi utilizate în FieldView pentru a genera prescripții de semănat specifice locației sau hărți de fertilizat pentru sezonul următor, ajutând fermierii să își sporească profitabilitatea, să gestioneze activ riscul și să economisească timp valoros prin colectarea datelor și efectuarea analizei într-un singur loc.

Fiecare client își conectează cele două conturi. Informațiile agronomice sunt schimbate numai între conturile FieldView și clienții CLAAS TELEMATICS care au ales să permită această ofertă. Fermierii sau contractanții pot revoca în mod independent conexiunea din portalul CLAAS TELEMATICS sau FieldView în orice moment și pot dezactiva schimbul de date.