Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Comunicat de presă

CLAAS începe colaborarea cu start-up-ul E-FARM.COM

CLAAS a încheiat un contract de colaborare cu platforma online pentru utilaje rulate E-FARM.COM. Start-up-ul din Hamburg gestionează întregul proces de comercializare a utilajelor agricole rulate.

Dinamismul trebuie menținut

E-FARM.COM comercializează utilaje agricole rulate pe platforma sa online și gestionează întregul lanț al procesului în mod transparent și eficient. Acesta acoperă consilierea clientului, achiziția, transportul și livrarea. Clienții și comercianții cu amănuntul beneficiază de un proces simplu, care depășește de obicei granițele naționale.

Acest angajament permite CLAAS să sprijine comercianții cu amănuntul în ceea ce privește deschiderea piețelor noi și a grupurilor noi de clienți, precum și pentru a face procesul de vânzări mai profesionist, mai rapid și mai bine pregătit pentru viitor. Astfel, se deschide o nouă oportunitate de marketing pentru sectorul utilajelor agricole, care nu depinde de marca utilajelor.

„Am luat o decizie conștientă de a investi într-un pachet minoritar pentru a menține spiritul și dinamismul unui start-up aflat la început. Dorim să continuăm să investim în idei inovatoare din domeniul ingineriei agricole și să creăm un portofoliu de start-up-uri în viitor”, a declarat Thomas Böck, CEO al CLAAS.

Competență în utilaje rulate

CLAAS comercializează în mod profesionist utilaje rulate de mai mulți ani. Compania oferă o gamă extinsă de utilaje rulate de înaltă calitate la centrele FIRST CLAAS USED din Germania, Franța și Polonia. Clasificarea FIRST CLAAS USED asigură transparența stării utilajelor și un proces de selecție fiabil.

Serviciul include returnări ale utilajelor închiriate și oferirea unui utilaj la schimb. CLAAS oferă și utilaje agricole ale altor producători la centrele sale de utilaje rulate.

Colaborarea cu partenerii de vânzări CLAAS a jucat întotdeauna un rol important în acest succes.