Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Comunicat de presă

Christian Radons preia responsabilitatea vânzărilor la nivel global

Christian Radons se va alătura Comitetului Executiv al Grupului CLAAS, preluând responsabilitatea diviziei globale de vânzări și service. El îi succede lui Bernd Ludewig, care va prelua activități noi în afara companiei.

„Dorim să îi mulțumim lui Bernd Ludewig pentru activitatea sa de dezvoltare în calitate de Director General Regional în Europa de Est și pentru cei patru ani de dedicare în cadrul Consiliului Executiv al Grupului”, explică Thomas Böck, președintele al Consiliului Executiv al Grupului CLAAS. "De asemenea, suntem foarte mulțumiți că, prin alegerea lui Christian Radons, am reușit să recrutăm intern un manager cu experiență și imaginație pentru această sarcină importantă."

Radons face parte din Grupul CLAAS de aproximativ 20 de ani și inițial a deținut diverse funcții de management comercial, inclusiv cea de Director Comercial la lansarea CLAAS Global Sales. A fost numit Director General al filialei CLAAS Agrosystems în 2012, care ulterior a devenit CLAAS E-Systems. Această companie a fost fondată în 2014 în perioada în care el deținea funcția de Director General și a fost mutată în noul Centru de Dezvoltare a Sistemelor Electronice din Dissen în 2017. Radons a condus regiunea de vânzări din Europa de Vest și Oceania în calitate de Director General Regional din octombrie 2017, precum și regiunea de vânzări din Africa și Orientul Mijlociu din 2019.

Acest lucru înseamnă că în prezent Consiliul Executiv al Grupului CLAAS va cuprinde următorii membri: Thomas Böck (Președinte, Divizia Utilajele de recoltat furaje și Divizia Tehnologie și Sisteme), Hans Lampert (Divizia Finanțare și Control), Jan-Hendrik Mohr (Divizia Recoltarea Cerealelor), Dr. Jens Foerst (Divizia Tractoare) și Christian Radons (Divizia Vânzări și Service).