Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

CARGOS 760-740

Remorca de transport CARGOS 700.

CARGOS 700 este disponibil cu volum de încărcare de 48,5, 42,5 sau 36,5 m3.

CARGOS 760-740

Remorca de transport CARGOS 700.

CARGOS 700 este disponibil cu volum de încărcare de 48,5, 42,5 sau 36,5 m3.

Remorca de transport CARGOS 700.

Totul de la un singur producător.

CLAAS este singurul producător care vă oferă toate produsele necesare recoltării furajelor. Oferta sa include și terminalele de comandă, plus diferite soluţii electronice pentru utilizarea eficientă a întregii flote de utilaje.

Volum de încărcare.

CARGOS 700 este disponibil cu un volum de încărcare de 48,5, 42,5 sau 36,5 m3. Extensiile opționale pentru partea superioară a cadrului, cu o înălțime suplimentară de 20-30 cm, pot crește capacitatea cu până la 2,5 t.

Caracteristicile CARGOS.

Antrenarea podelei cu racleți din ambele părți, şasiul original CLAAS şi direcția asistată electro-hidraulică (opțional) sunt câteva caracteristici împrumutate de la remorca CARGOS cu dublă întrebuințare.

NOU: CARGOS 700 Komfort.

Modelul CARGOS 700 Komfort cu sistem hidraulic load-sensing este compatibil cu ISOBUS și poate fi prevăzut cu alte caracteristici, inclusiv sistem de gestionare a iluminatului, indicator pentru greutatea încărcăturii și direcție pozitivă electrohidraulică.

CARGOS 760CARGOS 750CARGOS 740
Volum de încărcarem348,5-51242,5-44,5236,5-38,52

2 Cu supraînălțare a pereților laterali

CARGOS 700 Komfort cu dotări de confort:

Sistem hidraulic load-sensing și, prin urmare, compatibil cu ISOBUS

Control prin OPERATOR sau un terminal compatibil ISOBUS (de exemplu, COMMUNICATOR II sau EASY on board)

Sistem opțional de gestionare a iluminatului, indicator pentru greutatea încărcăturii, afișaj extern pentru indicatorul de greutate a încărcăturii, direcție pozitivă electrohidraulică și axă de ridicare pentru șasiu hidraulic tridem