Noile cositori purtate în tiranții spate cu suspensie laterală DISCO, cu bară de tăiere MAX CUT.

Tehnologie de excepțe într-un format compact.

Cositorile purtate în tiranții spate cu suspensie laterală din seriile DISCO 100 și 10 dispun de aceeași tehnologie de bază profesionistă ca și modelele mai mari - bara de tăiere MAX CUT.

Noile cositori purtate în tiranții spate cu suspensie laterală DISCO, cu bară de tăiere MAX CUT.

Tehnologie de excepțe într-un format compact.

Cositorile purtate în tiranții spate cu suspensie laterală din seriile DISCO 100 și 10 dispun de aceeași tehnologie de bază profesionistă ca și modelele mai mari - bara de tăiere MAX CUT.

Cositori purtate în tiranții spate cu suspensie laterală DISCO.

Repere.

  • MAX CUT pentru o tăiere de înaltă calitate
  • Centru de greutate suspensie
  • Disponibilă fără condiționer sau cu condiționer cu gheare sau cu role
  • Protecţie la rupere
  • Semnale de avertizare cu iluminare (opțional)
  • Suport pentru depozitare (opțional)

Tehnologia profesională MAX CUT.

Bara de tăiere MAX CUT se distinge prin calitatea excepțională de tăiere și întreţinere minimă. Forma ondulată a carcasei face ca discurile de tăiere să fie amplasate mult în față, ceea ce permite obținerea unei acoperiri mai mari, rezultând astfel o calitate optimă de cosire.

Centru de greutate suspensie.

Arcul suspensiei de mari dimensiuni acționează în punctul central al cadrului utilajului. În plus, linia de forță a arcului trece direct prin centrul de greutate al cositorii. Suportul interior și exterior asigură transferul uniform al forței către bara de tăiere.

Arcul de mici dimensiuni protejează suplimentar sistemul de acționare a barei de tăiere. Suspensia noastră unică cu acțiune în centrul de greutate asigură avantajele cuplării centrale pentru modelele cu suspensie laterală.

Cositori purtate în tiranții spate cu suspensie laterală DISCO 1Lăţime de lucruCondiționer cu roleCondiţioner cu dinţiFără condiționer
DISCO 3603,40 m
DISCO 3203,00 m
DISCO 320 C3,00 m
DISCO 280 C2,60 m
DISCO 280 RC2,60 m
DISCO 240 RC2,20 m
DISCO 323,00
DISCO 282,60 m
DISCO 242,20 m

1 Disponibilitatea modelului diferă în funcție de țară

Montare și demontare.

Pe lângă diversele opțiuni de categorii de cuplare și cadru de montare rapidă a cârligului de tractare, bolțul de cuplare din partea stângă, jos, se află într-o poziție ușor inferioară, pentru o cuplare ușoară. Poziția de parcare încorporată pentru prizele de lumină și furtunurile hidraulice, împreună cu suportul arborelui cardanic pivotant, asigură o manevrare mai confortabilă.

Poziție de transport.

Centrul de greutate al utilajului este deplasat și mai mult spre partea centrală, astfel încât sarcina să fie distribuită cât mai uniform posibil pe roțile din spate ale tractorului. Carcasa dublă asigură o lățime redusă de transport și vizibilitate bună spre zona din spate.

Sistem mecanic de protecție.

Protecția la suprasarcină intervine imediat ce este detectată coliziunea cu un obstacol, pivotând cositoarea în sus și spre spate. Pentru a continua deplasarea, tractorul trebuie să se miște puțin înapoi. Un cadru suplimentar protejează marginea exterioară a cositorii împotriva deteriorării.

Manevrare ușoară pe suprafețe înclinate.

Gama DISCO 10 a fost optimizată pentru lucrările pe teren înclinat, cu componente special ranforsate și un design orientat spre reducerea greutății. De asemenea, această gamă este ideală pentru șanțurile de la marginea drumului și pentru rambleuri cu un unghi de înclinare de până la 45°.

Acces rapid.

Ambele jumătăți ale capacului de protecție se pliază în mod confortabil în sus pentru a permite accesul ușor pentru întreținere și curățare. Marginea exterioară a capacului, care este mai predispusă la uzură, poate fi înlocuită separat.

Economie de spațiu.

Economia de spațiu a fost optimizată prin cadrul de depozitare suplimentar. Cositoarea poate fi transferată direct de pe cadru la tractor - fără suport suplimentar.

Stare perfectă.

Modelele cu condiționer din seria DISCO 100 au fost configurate în mod optim și echipate cu bara de tăiere MAX CUT. Bolțul de cuplare, amplasat puțin mai jos, asigură cuplarea rapidă și o poziție de transport de 95°, acestea putând fi transportate în siguranță în spatele tractorului, de pe drumuri rutiere pe câmp. Opritorul integrat pentru capătul de rând este furnizat ca dotare standard pentru cositorile cu condiționer. Viteza poate fi redusă și pentru aceste modele, în cazul în care condițiile permit acest lucru.

Cositorile cu condiționer pot reduce semnificativ timpii de uscare a fluxului de material cosit. Vă punem la dispoziție condiționerul perfect pentru cultura dumneavoastră, este echipat cu gheare sau role.