Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Devino și tu un #arion400fan

Noul ARION 400: Devino și tu un #arion400fan.

Sandra Wötzl
Viticultor și fermier în Austria.
"Pentru mine, agricultura înseamnă să creez produse fantastice, cu dragoste și pasiune. La podgorie și la fermă nu există două zile identice."
"ARION ne însoțește permanent. Eu îl folosesc împreună cu plugul și cultivatorul pe terenurile noastre arabile și pe șosea pentru a transporta cerealele recoltate. Nu există lucrare zilnică la care să nu folosesc acest utilaj.

Raportul perfect dintre performanță, greutate și forță de tracțiune asigură o experiență sigură și plăcută de conducere. Mă simt ca acasă în cabină. Are un nivel impresionant de confort, vizibilitate excelentă, iar comenzile simple fac tractorul ușor de utilizat."
Jakob Eskeland
Fermier din Norvegia
"Îmi place să fiu fermier și să pot contribui la producția de alimente pentru țara noastră. Am nevoie de tractorul meu pentru lucrările la pășuni și pentru împrăștierea îngrășămintelor."
"Am așteptări ridicate de la un tractor nou. Trebuie să aibă o construcție solidă, să fie confortabil la conducere și ușor de operat. Pentru mine, este foarte important să aibă anvelope care să protejeze solul și pășunea. Noul ARION are tot ceea ce am nevoie.

Îmi place în mod deosebit cabina PANORAMIC cu plafon transparent. Aceasta oferă o vizibilitate excelentă atât în față, cât și deasupra. Astfel, mă pot bucura de soarele norvegian în timp ce lucrez. Nu glumesc, avem în medie doar 3,2 ore de soare pe zi!"
Helmut (Olli) Heppe
Manager de produs Tractoare în cadrul CLAAS Germania
"Dacă sunteți interesat de un tractor CLAAS, pe mine trebuie să mă întrebați. Cunosc pe dinafară tractorul ARION 400. Chiar și la ferma soției mele avem unul."
"Este un utilaj polivalent, extraordinar, care face față oricărei lucrări. Cumnatul meu îl folosește pe câmpurile de sparanghel pentru cultivarea terenului.

Cu toții suntem impresionați de sistemul de direcție și de transmisia reglată fin. Chiar și capul familiei este operator pe ARION și are 91 de ani. Cred că acest lucru spune totul despre cât de ușor poate fi operat acest utilaj."
Gábor Steinhauser
Manager de produs pentru tractoare CLAAS în Ungaria
"Folosim un ARION 400 pentru aproape orice: lucrări agricole, transport, însămânțare, cosit, stropirea culturilor. Utilajul este atât de versatil."
"Suntem încântați de noul ARION. Este chiar mai confortabil și mai puternic. Are un motor dinamic, cu consum redus de carburant, hidraulică puternică și o cabină confortabilă și spațioasă pentru zilele lungi de lucru.

Îmi place faptul că acest tractor nu mă limitează. Transmisia este atât de bine reglată, încât pot folosi ARION pentru aproape orice lucrare. Probabil doar cu excepția unor lucrări dificile de tracțiune. Dar fratele său mai mare, AXION 900, se poate ocupa de asta."
Asbjørn Velde
Reprezentant vânzări în cadrul Velde Maskin, dealer CLAAS Norvegia
"Eu nu ma ocup doar de vânzarea tractoarelor ARION, ci, împreună cu fratele meu, folosim unul la ferma lui. Este bun la toate: arat, încărcarea baloților, transportarea materialului recoltat."
"Atunci când îmi întreb prietenii, clienții și colegii la ce se așteaptă de la noul ARION, primesc mereu același răspuns: trebuie să fie ușor de utilizat, costurile de întreținere să fie convenabile și să poată fi configurat în conformitate cu nevoile tale. Nicio problemă, le spun eu.

Sunt mândru de faptul că avem un service CLAAS atât de bun în Norvegia. Dealerii răspund imediat, mecanicii sunt bine pregătiți, iar piesele de schimb sosesc rapid. Acestea sunt aspecte extrem de importante pentru toți fermierii, și nu doar în timpul sezonului de recoltare."
Josef Radauer
Fermier în Austria
"Îmi place foarte mult să lucrez cu utilaje. În cadrul fermei mele, simt că banii sunt bine investiți în lucrările de întreținere, tăiere și defrișare a arborilor."
"ARION este cu adevărat un utilaj polivalent. Îl folosim, de exemplu, pe pășuni, cu presa de balotat și remorca autoîncărcătoare. De asemenea, îl folosesc pentru a transporta echipament, cherestea și o varietate largă de alte încărcături. Și mă veți găsi adesea pe coasta dealului, efectuând operațiuni de mulcire.

Faptul că mă simt întotdeauna în siguranță când lucrez pe suprafețe abrupte se datorează echilibrului bun între putere, greutate și tracțiune. Și, desigur, și datorită vizibilitatea bune și a operării ușoare. Atunci când te simți relaxat într-un utilaj, faci mai puține greșeli."

Bucurați-vă de noua libertate!

Fiecare zi pe câmp aduce noi provocări. Însă le puteți înfrunta cu încredere, pentru că aveți un tractor care le va face față cu brio. Descoperiți noul ARION 400.

Voi cum definiți libertatea?

Libertatea înseamnă lucruri diferite pentru fiecare individ. Pentru unii înseamnă să ai o vizibilitate bună, pentru alții un interior mai spațios cu comenzi amplasate inteligent. Unii doresc să își păstreze mintea limpede: combinând senzația imbatabilă de spațiu cu asistenții digitali inteligenți care reduc volumul de lucru și sporesc eficiența.

Indiferent de definiția proprie a libertății, noul ARION este aici pentru a vă oferi-o.

Lăsați-vă inspirat

Sisteme inteligente de asistență pentru operator
Priviți în viitor spre o viață mai ușoară. Sistemul CSM de gestionare a manevrelor la capete de rând și direcția dinamică vă ușurează munca de zi cu zi. Cu ajutorul sistemelor de direcție, puteți reduce consumul de carburant și costurile de operare cu până la 7%.
Gestionarea inteligentă a datelor
Simplificați-vă documentația. Controlați și monitorizați parcul dumneavoastră de utilaje în portalul CLAAS TELEMATICS. Accesați datele utilajului dumneavoastră în orice moment, din orice loc - mulțumită platformei DataConnect, puteți accesa datele și utilajelor fabricate de alți producători.
Conectivitate eficientă
Îmbunătățiți-vă procesele de lucru. Controlați în mod confortabil implementele dumneavoastră prin ISOBUS, folosind butoanele de pe maneta multifuncțională. Doar conectați implementul la utilaj și acesta va apărea pe terminalul ISOBUS.
Confort remarcabil al cabinei
Fiți mai productiv. Pe lângă o senzație imbatabilă de spațiu și vizibilitate superbă la 360° și o vedere clară în partea de sus, asupra încărcătorului frontal, cabina PANORAMIC include asistenți digitali care vă eficientizează munca. Nu există alt tractor care să vă ofere o manetă multifuncțională la fel de confortabilă precum acesta.
Transmisie inteligentă
Conduceți tractorul ARION 400 fără a utiliza maneta de viteze sau ambreiajul. Datorită QUADRACTIV sau HEXACTIV, acest tractor schimbă treptele de viteze precum un autoturism cu cutie automată. De asemenea, tractorul este echipat cu o serie de alte funcții automate precum SMART STOP și tempomat, pentru a vă ușura munca.