Schimbă modul de a gândi.

Tractoare CLAAS cu CMATIC.

Odată ce ați experimentat transmisia CMATIC, nu veți mai dori altceva. Descoperiți toate avantajele transmisiei continuu variabile de la CLAAS.

Cere o ofertă

Schimbă modul de a gândi.

Tractoare CLAAS cu CMATIC.

Odată ce ați experimentat transmisia CMATIC, nu veți mai dori altceva. Descoperiți toate avantajele transmisiei continuu variabile de la CLAAS.

Cere o ofertă

Urcați la bord și schimbați-vă modul de a gândi.

Uitați tot ceea ce credeați că știți despre transmisiile continuu variabile pentru tractoare. CMATIC de la CLAAS vă va schimba părerea pentru totdeauna.

CMATIC va crește eficiența prin funcționarea la viteza optimă în orice moment, indiferent de sarcină. Aceasta combină confortul legendar al condusului cu o operare ușoară. Astfel, vă puteți concentra toată atenția asupra lucrării pe care o aveți de făcut și să profitați de calitatea durabilă a transmisiei. Patru motive bune și raționale. Și acum încă una pentru suflet: este foarte agreabil de condus atât pe șosea, cât și pe câmp.

Înregistrează-te la test drive și vizitezi noua fabrică CLAAS!
Contactează-ne

Eficiență.

Mai eficient decât credeați.

Cu CMATIC puteți fi siguri că lucrați întotdeauna la viteza ideală pentru o eficiență optimă. Transmisia furnizează exact cantitatea de putere necesară pentru activitatea desfășurată și menține consumul de combustibil la un nivel scăzut. Acest lucru este valabil atât pentru efectuarea de lucrări agricole ușoare de cultivare, cât și pentru lucrările grele de prelucrare a solului. Și, în plus, veți fi uimit de cât de agreabile pot fi deplasările rapide pe șosea!

CMATIC - aduce eficiență oricărei lucrări, la orice viteză!

Contactează-ne

Durabilitate.

Mai durabilă decât v-ați fi imaginat.

Știm că aveți îndoieli - dar CMATIC vi le va risipi. Cu această transmisie continuu variabilă, durabilitatea remarcabilă este un fapt evident. Calitatea procesului de fabricație și durabilitatea sa fără compromisuri sunt confirmate de mii de ore de testare și de muncă pe teren. Indiferent de ceea ce faceți și de condițiile de lucru, vă puteți baza în mod cert pe CMATIC.

CMATIC - Proiectat pentru multe mii de ore de funcționare!

Contactează-ne

Confort și comoditate.

Mai confortabil decât vă așteptați.

Pur și simplu setați viteza țintă, iar CMATIC se va ocupa de restul. Fără a fi nevoie să schimbați treptele de viteză, vă puteți relaxa și vă puteți concentra asupra lucrului pe care îl aveți de făcut. Și nu trebuie să vă faceți griji atunci când lucrați în pantă. Controlul activ al staționării vă oferă un sentiment de liniște atunci când opriți și porniți. Pe scurt: o transmisie inteligentă concepută să vă reducă sarcina de lucru, pentru a vă relaxa și pentru a face lucrul cu tractorul mai plăcută.

Transmisie inteligentă? CMATIC!

Contactează-ne

Ușor de operat

Mai ușor decât ați anticipat.

Urcați la bord, selectați direcția de deplasare și...porniți. Puteți conduce tractorul aproape în întregime cu ajutorul pedalei de accelerație sau a manetei de comandă. Nu este nevoie de ambreiaj, iar funcționarea incorectă este imposibilă. Odată ce ați experimentat, credeți-ne, nu veți mai dori altceva!

CMATIC - Porniți la drum!

Contactează-ne

TESTIMONIALE

Garry Russell

Antreprenor, Dumfries (Scoția)

"Mă numesc Garry Russell și lucrez ca antreprenor în Dumfries, în sudul Scoției, în apropiere de granița cu Anglia. La GTR Contracts oferim o gamă largă de servicii la nivel național pentru sectoarele agricol, forestier și de construcții. Acest lucru înseamnă că trebuie să avem utilaje fiabile și eficiente pe care să ne putem baza pe tot parcursul anului. Așa că avem nouă tractoare CLAAS în flota noastră, dintre care cinci sunt echipate cu transmisie CMATIC.

Randamentul și eficiența noastră au crescut enorm de când am înlocuit mai multe dintre utilajele noastre cu unele cu transmisie CMATIC. Atunci când turația prizei de putere scade, CMATIC încetinește automat ușor pentru a menține turația motorului și, astfel, calitatea muncii. Este mai ușor de controlat și de operat decât o transmisie powershift. Acesta este un avantaj uriaș pentru noi, ca antreprenori - iar ca operatori, vă puteți concentra mai mult atenția asupra lucrului."

Łukasz Haase

Fermier, Barniewice (Polonia)

"Mă numesc Łukasz Haase și lucrez la ferma familiei noastre. Cultivăm grâu, porumb, rapiță și sfeclă de zahăr pe aproximativ 2.000 de hectare. Tractoarele noastre CLAAS ne sunt de mare ajutor: avem un XERION 5000, un AXION 920 și un AXION 810 la fermă - toate cu transmisie CMATIC.

Ce mă impresionează cel mai mult la aceste utilaje? Consumul redus de combustibil asociat cu o putere relativ mare. Utilajele noastre de la alți producători consumă cu aproximativ 10 procente mai mult combustibil decât tractoarele cu CMATIC. Această eficiență este esențială pentru noi - mai ales că avem de gestionat 2.000 de hectare de teren."

Andrew Harris

Fermier, Oxfordshire (UK)

"Mă numesc Andrew Harris și administrez o fermă în apropiere de pașnicului oraș Farington din Oxfordshire, la aproximativ două ore de mers cu mașina la vest de Londra. Recent, mi-am redus terenul arabil la puțin peste 200 de hectare, unde cultiv grâu de iarnă, orz de vară și de iarnă, fasole și semințe de in.

Am optat pentru un ARION 660 cu CMATIC, deoarece sistemul este foarte ușor de utilizat și, odată configurat, motorul și transmisia lucrează întotdeauna în armonie. Acest lucru economisește o cantitate semnificativă de combustibil și face ca ferma mea să fie mult mai eficientă - ca afacere agricolă trebuie să ne gândim și la marjele noastre de profit, așa că nu este o chestiune minoră.

Krzysztof și Grzegorz Zieliński

Frați fermieri din Głuszynko (Polonia)

"Suntem frații Krzysztof și Grzegorz Zieliński și suntem fermieri în Głuszynko, în nordul Poloniei, lângă coasta baltică. Cultivăm în principal rapiță, grâu și porumb pe aproximativ 800 de hectare de teren arabil din ferma noastră. Oferim, de asemenea, servicii de contractare agricolă. Tractoarele noastre CLAAS cu CMATIC ne sunt de mare ajutor: avem un AXION 940, un AXION 950, un AXION 960 și un AXION 810.

Ne așteptăm la un nivel ridicat de confort de la tractoarele noastre - la urma urmei, petrecem mult timp pe ele în activitatea noastră zilnică. Oricine are cerințe similare nu ar fi dezamăgit de tractoarele cu transmisie CMATIC: ușurința în operare, combinată cu cabina extrem de confortabilă, creează un mediu de lucru plăcut. În plus, utilajele sunt atât de versatile încât le putem folosi pentru orice tip de muncă. Și, nu în ultimul rând, am fost atât de impresionați de economiile de combustibil încât am decis acum să montăm CMATIC pe patru tractoare."

Matthew Harrison

Fermier, Blakeney (UK)

"La ferma noastră din Blakeney (Norfolk), în estul Angliei, cultivăm orz de vară, grâu de iarnă, cartofi și sfeclă de zahăr pe 810 hectare. Avem, de asemenea, 50 de vaci de alăptare și vițeii lor - așa că suntem foarte ocupați. Dar avem un sprijin de încredere din partea celor trei tractoare CLAAS cu CMATIC.

Optarea pentru utilaje cu CMATIC a fost o decizie evidentă pentru noi. ARION 660 al nostru face cea mai mare parte din lucrările la cartofi, cum ar fi plantarea și recoltarea. Transmisia continuu variabilă face posibilă obținerea unui echilibru optim între performanță și consumul de combustibil. Astfel, într-o zi s-ar putea să lucrăm mai multe hectare, dar să consumăm mai puțin combustibil. Din punctul meu de vedere, cu o transmisie powershift rareori se poate face o muncă la fel de eficientă și de bună ca cea pe care o poți face cu o transmisie CMATIC."

Gama variată de modele CMATIC

Descoperiți diversitatea de tractoare CMATIC

XERION 5000-4200 CMATIC

 • Max. 462 - 530 CP (ECE R 120)
 • Tehnologie de transmisie CMATIC continuu variabilă
 • Trac - versatilitate peste 400 CP

AXION 900 CMATIC TERRA TRAC

 • Max. 355 - 445 CP (ECE R 120)
 • Tehnologie de transmisie CMATIC continuu variabilă
 • TERRA TRAC pentru protecția solului

AXION 900 CMATIC

 • Max. 325 - 445 CP (ECE R 120)
 • Tehnologie de transmisie CMATIC continuu variabilă
 • Putere de tracțiune uriașă

AXION 800 CMATIC

 • Max. 215 - 295 CP (ECE R 120)
 • Tehnologie de transmisie CMATIC continuu variabilă
 • Multifuncționalul puternic

ARION 600 CMATIC

 • Max. 145 - 205 CP (ECE R 120)
 • Tehnologie de transmisie CMATIC continuu variabilă
 • Modelul compact cu șase cilindri

Contact

Cerere ofertă
Test drive