Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Calculatorul CEMOS

Calculați acum avantajele dumneavoastră individuale cu ajutorul CEMOS pentru tractoare

Calculatorul CEMOS

Calculați acum avantajele dumneavoastră individuale cu ajutorul CEMOS pentru tractoare

Calculatorul CEMOS

Calculați acum avantajele dumneavoastră!

Ce avantaje oferă CEMOS fermei dumneavoastră? Introduceți parametrii individuali ai fermei dumneavoastră aici.

  • Sursa datelor:

    Date agricole colectate de KTBL

    Kuratorium für Technik und Bauwesen in der Landwirtschaft eV (KTBL) este o asociație înregistrată cu membri din diferite domenii agricole, cum ar fi știință, economie, administrație și consultanță. Scopul este de a colecta și analiza fapte și date pentru un grup țintă din domeniul agriculturii. Obiectivul este de a sprijini dezvoltarea ingineriei agricole și de a face schimb de cunoștințe. KTBL este finanțat de Ministerul Federal al Alimentației și Agriculturii. Datele KTBL despre utilaje (MaKost) conțin informații despre 2000 de utilaje agricole și sunt actualizate periodic. Costurile de reparații includ costurile pentru materiale și salarii, pentru întreținere și service, precum și pentru înlocuirea pieselor supuse uzurii. Costurile de reparații sunt valori medii care rezultă din întreaga durată de viață a utilajului. Dacă un utilaj nu este utilizat până la sfârșitul duratei de viață al acestuia (12 ani sau 10.000 de ore), pentru a ajusta valorile sunt utilizați factorii de conversie KTBL.

    Cheltuielile cu personalul fac parte din estimările globale luate în considerare pentru efectuarea calculelor. Cheltuieli cu personalul estimate: cheltuielile cu personalul pot varia în funcție de țară. Media industriei.

    Economiile de carburant și creșterea randamentului pe suprafață se bazează pe rezultatele testului DLG 7096. Prețul estimat al motorinei: 1€/l.