CEMOS pentru tractoare.

Poate tractorul să îmbunătățească experiența operatorului? DLG trebuie să îl supună unui test

CEMOS pentru tractoare.

Poate tractorul să îmbunătățească experiența operatorului? DLG trebuie să îl supună unui test

CEMOS pentru tractoare.

Face operatorii buni chiar mai buni.

CEMOS este termenul sub care CLAAS reunește toate sistemele ce optimizează performanța utilajului. De-a lungul mai multor ani, CEMOS a fost liderul sistemelor de asistență pentru combinele de recoltat CLAAS, iar acum este disponibil și pentru tractoare.

Ce este CEMOS?

CEMOS este expertul dumneavoastră CLAAS de la bord, care vă asistă în activitatea zilnică. Sistemul sugerează valorile de setare și asistă operatorul prin adaptare permanentă la condițiile de funcționare. CEMOS reduce nivelul de complexitate a setărilor și oferă o coordonare optimă a utilajului.

Avantajele CEMOS.

  • Grad mai redus de uzură a anvelopelor
  • Compactare scăzută a solului datorită presiunii optime din anvelope
  • Costuri de operare reduse prin randamentul pe suprafață sporit
  • Utilizează potențialul complet al utilajului
  • Reduce nivelul de uzură al implementului (asistent pentru pluguri)
  • Îmbunătățește amprenta de carbon a fermei
Testat, certificat și premiat cu eticheta de calitate „Aprobat DLG” de către institutul de testare independent DLG (Societatea Germană pentru Agricultură):
  • Randament sporit per suprafață de până la 16,3% (ha/h)
  • Consum de carburant redus cu până la 16,8% (l/ha)
  • Opt din zece participanți la test au reușit să-și reducă consumul de carburant, crescând în același randamentul per suprafață
Operatorii CEMOS sunt imbatabili.

Certificare DLG

În timpul și după Agritechnica 2019, am provocat clienții și vizitatorii noștri la un duel cu CEMOS pentru tractoare: operatori profesioniști, față în față cu un sistem profesional - așa a început totul.

Am selectat zece fermieri cu experiență și operatori de tractoare din patru țări europene din numărul mare de candidați care au răspuns la solicitarea noastră. Duelul CEMOS a avut loc în septembrie 2020, în cadrul unei ferme din estul Germaniei.

Georg Schuchmann de la Centrul de testare tehnologie și resurse operative al Societății Germane pentru Agricultură (DLG) a fost prezent pentru a se asigura că testul a fost efectuat în condiții obiective. Acesta a măsurat viteza, consumul de carburant, randamentul pe suprafață, adâncimea de lucru și calitatea lucrărilor pentru fiecare test drive. Sub ochii vigilenți ai DLG, atât operatorii, cât și sistemul de asistență pentru operator CEMOS au putut să-și exploateze pe deplin punctele forte - și să-și asigure eticheta „Aprobat DLG”. Acest premiu DLG confirmă astfel eficiența CEMOS în ceea ce privește economia de carburant (până la -16,8%) și randamentul per suprafață cultivată (până la + 16,3%). Opt din zece participanți la test au putut să-și reducă consumul de carburant și, în același timp, să mărească randamentul per suprafață.

Puteți găsi raportul oficial al testului aici


CEMOS

Sistem de asistență pentru operator

CEMOS învață singur și instruiește utilizatorii.

CEMOS este un sistem autodidact de asistență pentru operator. Fiind primul și unicul sistem de acest fel de pe piață, acesta optimizează implementele atașate precum cultivatorul și plugul. Sistemul asistă operatorul cu privire la balastare și presiunea din anvelope.


Hof Wiesbyll – unul dintre primii clienți ai CEMOS.

Proprietari și operatori impresionați.

„CEMOS mă inspiră”.

„Veți vedea acest lucru reflectat în costuri”.

„Balastul utilizat în prezent a scăzut față de cel anterior”.

CEMOS în 120 secunde

#claaslive- CEMOS pentru tractoare Agritechnica 2019

Oameni versus utilaj!

Organizăm o confruntare între cei mai buni operatori ai noștri și sistemul CEMOS pentru tractoare - iar rezultatul a fost o surpriză pentru ambele părți implicate.