Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

ROLLANT 540 RF / RC / RC COMFORT.

Cel mai bun mod de a strânge recolta? În echipă.

Un randament ridicat este esențial pentru rezultate operaționale bune. De aceea, CLAAS a dezvoltat o presă de balotat cu cameră fixă, cu baloți de 1,22 x 1,25 m.

ROLLANT 540

ROLLANT 540 RF / RC / RC COMFORT.

Cel mai bun mod de a strânge recolta? În echipă.

Un randament ridicat este esențial pentru rezultate operaționale bune. De aceea, CLAAS a dezvoltat o presă de balotat cu cameră fixă, cu baloți de 1,22 x 1,25 m.

Prese pentru baloți cilindrici CLAAS | ROLLANT 540 RF / RC / RC COMFORT

ROLLANT 540

Avantajele dumneavoastră.

  • Dimensiunea baloților 1,22 x 1,25 m
  • Fiabilitate remarcabilă
  • Concept de antrenare robust
  • Cameră de balotare cu 15 role ranforsate
  • Diametru ax role profilate: 50 mm
  • Lagăre ax din oțel turnat
  • Bază rotor cu sistem de coborâre PRO

Valoarea adăugată făcută vizibilă!

Specificaţii tehnice

ROLLANT 540 RC COMFORT540 RC540 RF
Baloți de 1,22 x 1,25 m
Pick-up controlat cu o lățime de 2,10 m
PRO: bază rotor cu sistem de coborâre pentru eliminarea blocajelor
Cameră de balotare cu 15 role ranforsate
Diametru ax role profilate: 50 mm

□ Disponibil

ROLLANT 540

NOU: sistem de înfoliere îmbunătățit.

Folia conservă mai bine furajele, protejându-le împotriva murdăriei. În cadrul procesului de înfoliere pentru ROLLANT 540, folia este aplicată peste marginile baloților, îmbunătățind stabilitatea pe termen lung a acestora și asigurând o stivuire fără probleme chiar și pe perioade de mai multe luni. Conceptul de înfășurare optimizat reduce cantitatea de folie necesară, ulterior fiind necesară eliminarea unui singur tip de material de ambalat.

ROLLANT 540

NOU: concept de antrenare optimizat.

Pe lângă role, conceptul de antrenare al presei ROLLANT a fost de asemenea reproiectat. Lanțurile, roțile dințate și lagărele, adică toate celelalte componente supuse unor solicitări uriașe timp de mai multe ore pe zi, au fost ranforsate. Cu roțile sale dințate mai mari și capetele turnate ale lagărelor extrem de rezistente, ROLLANT 540 este echipată și pentru condiții dificile de lucru.

ROLLANT 540

NOU: role ranforsate.

Modelul ROLLANT de la CLAAS este cea mai bine vândută presă de balotat cu cameră fixă din lume. Conceptul său robust de cameră fixă cu eficiență dovedită este îmbunătățit permanent de către inginerii noștri. Noua ROLLANT 540 este echipată cu noua generație de role, cu 15 role ranforsate, ax cu diametrul de 50 mm și lagăre cu bile ultrarezistente, pentru baloți de furaje cu formă perfectă și un flux optim de material recoltat.

ROLLANT 540

NOU: Confort sporit.

Timpul de deschidere și închidere a presei ROLLANT 540 pentru evacuarea balotului este de doar șase secunde după ce operatorul trece tractorul în poziția neutră. Sarcina șoferului este ușurată de ciclul de curățare automată a cuțitelor, dezactivarea automată a cuțitelor și selectarea extrem de confortabilă a grupului de cuțite direct din cabină.