Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

QUADRANT 4000

Gândire avangardistă.

Silozul ofilit, paiele și fânul capătă o formă precisă, datorită densității maxime a balotului. Atât densitatea balotului, cât și lungimea pot fi ajustate.

QUADRANT 4000

Gândire avangardistă.

Silozul ofilit, paiele și fânul capătă o formă precisă, datorită densității maxime a balotului. Atât densitatea balotului, cât și lungimea pot fi ajustate.

CLAAS Prese pentru baloți paralelipipedici | QUADRANT 4000 – avantajele dumneavoastră.

CLAAS a stabilit noi standarde pe piață prin baloții cu dimensiuni de 1,20 x 0,70 m. CLAAS oferă acum șase modele în seria QUADRANT, pentru toate tipurile de materiale recoltate. Furajele, fânul și paiele pot fi balotate fără dificultate la dimensiunile ideale de 80 x 70 cm ale baloților. QUADRANT 4000 asigură furaje de înaltă calitate, cu dimensiuni ale baloților de 80 x 50 cm.

  1. Gresare centralizată
  2. Patru înnodători nod-simplu cu sistem fiabil de curăţare
  3. Ambreiaj de siguranță al furcii la 4300 Nm
  4. Furcă cu 5 dinţi pentru o putere maximă şi un tratament optim al furajului
  5. Pick-up cu lăţime de lucru de 2,00 m
  6. Sistem de securitate între piston şi ace
  1. 122 de curse/minut - furca cu 61 de curse/min ale pistonului, pentru un nivel ridicat de performanţă
  2. Furcă tip CLAAS cu 2 faze, care nu necesită mentenanță
  3. Cutii pivotante pentru sfoară, pentru acces facil
  4. Colector de baloţi DUO PACK

OPERATOR.

Folosind terminalul OPERATOR, inclus în dotarea standard a tuturor modelelor QUADRANT 4000, toate setările esențiale pot fi controlate direct din cabină.

Sistem cu furcă.

Sistemul cu furcă inteligent asigură în mod constant furaje de înaltă calitate și protejează materialul recoltat, în special în cazul fânului și al lucernei.

NOU: cameră de compactare de înaltă presiune pentru QUADRANT 4000.

Camera de compactare de înaltă presiune permite obținerea unei densități remarcabile a balotului în orice condiţii, obținând baloți cu o greutate mai mare cu 15%.

Conceptul de antrenare.

Sistemul de antrenare de înaltă performanță, cu viteze de rotație ridicate și cuplu scăzut, se evidențiază și prin sistemul de antrenare și ambreiaj fără întreținere, protecția interactivă pentru pick-up și furca de alimentare.

Specificaţii tehnice

QUADRANT 4000

Lăţime pick-up2,00 m
Sistem de alimentareFurcă de alimentare
Curse piston61 rpm
Dimensiunile camerei de compactare2,57 x 0,80 x 0,50

 
Centru de download
Brosura QUADRANT 4000