Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Montare ulterioară terminale

Întotdeauna alegerea ideală.

Montare ulterioară terminale

Întotdeauna alegerea ideală.

Terminalele CLAAS.

Întotdeauna alegerea ideală.

Designul terminalului COPILOT permite utilizarea acestuia doar ca un ajutor la ghidare pentru GPS COPILOT. Terminalele S7 și S10 sunt diferite: acestea pot fi utilizate pentru a sprijini ghidarea manuală cu GPS COPILOT sau cu sistemele automate de ghidare GPS PILOT FLEX și GPS PILOT.

Terminalul S10.

Terminalul S10 oferă o gamă largă de funcții pentru a spori confortul din cabină, cu ajutorul unor elemente cum ar fi direcția GPS și un afișaj al camerei video. Terminalul S10 este acum complet compatibil ISOBUS. ISO UT controlează implementele atașate, ISO TC-BAS și ISO TC-GEO se ocupă de gestionarea lucrărilor și ISO SC este responsabil pentru secțiunea de comandă.

Terminalul S7.

Terminalul de bază S7 dispune de cele mai noi tehnologii şi reprezintă alegerea ideală dacă doriţi să utilizaţi terminalul doar pentru operarea sistemului de ghidare paralelă sau a sistemului automat de direcţie. Datorită ecranului său tactil de 7", de înaltă rezoluţie, S7 permite accesarea tuturor funcţiilor oferite de modelul anterior, terminalul S3.

Este prevăzut și cu gestionarea liniilor de referință și o interfață USB pentru gestionarea datelor, permițând de asemenea schimbul rapid de date cu software-urile AGROCOM NET și AGROCOM MAP.

Modelul de bază S7 poate primi semnale de corecţie de la EGNOS şi opţional de la OMNISTAR, BASELINE şi RTK, fiind posibilă și activarea recepţiei GLONASS. Nu mai este necesară o conversie a antenei atunci când se schimbă frecvența semnalului de corecție, deoarece S7 are un receptor integrat, montat în fabrică, pentru semnale diferite.

Aplicaţia EASY on board

Cu aplicaţia EASY on board, toate implementele compatibile ISOBUS pot fi controlate de pe un dispozitiv tip tabletă (iPad 4 sau o versiune ulterioară). Pentru un plus de confort, este posibilă programarea tastelor funcţionale (auxiliare) la fel ca la orice alt terminal ISOBUS. Operarea prin intermediul tabletei este la fel de fiabilă pe cât este de confortabilă. Interfaţa USB asigură alimentarea rapidă și sigură cu energie electrică a tabletei pentru perioadele lungi petrecute pe câmp. Utilizând tableta, cabina va fi astfel mai puțin aglomerată.

Descarcă pentru iOS

COMMUNICATOR.

Terminalul COMMUNICATOR dispune de un ecran color de 14,5 cm (5,7"). Acesta respectă prevederile standardului ISO UT, permiţând controlul confortabil al implementelor compatibile cu ISOBUS de pe terminalul COMMUNICATOR. Bineînţeles că veți avea posibilitatea să alocați diverse funcţii tastelor funcţionale (auxiliare).