Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

LEXION 780-740

Construit cu experiență.

Cerinţele şi experienţa practică combinate cu cele mai recente evoluții tehnice au ca rezultat crearea unui utilaj care impresionează la orice capitol. V-am ascultat şi am proiectat un utilaj care îndeplinește toate așteptările dumneavoastră. Noul LEXION.

LEXION 780-740

Construit cu experiență.

Cerinţele şi experienţa practică combinate cu cele mai recente evoluții tehnice au ca rezultat crearea unui utilaj care impresionează la orice capitol. V-am ascultat şi am proiectat un utilaj care îndeplinește toate așteptările dumneavoastră. Noul LEXION.

Combine de recoltat CLAAS | LEXION 780-740.

Avantajele dumneavoastră.

 • Randament mai ridicat cu până la 20% datorită sistemului de treierat APS - calitate îmbunătăţită a boabelor datorită bătătorului închis
 • APS + ROTO PLUS = SISTEMUL APS HYBRID: un sistem original, oferit doar de CLAAS
 • Ecran tactil CEBIS MOBILE pentru controlul CEMOS DIALOG și CEMOS AUTOMATIC
 • CEMOS AUTOMATIC, CRUISE PILOT și ghidarea automată ajută operatorul să utilizeze în mod optim performanțele utilajului
 • GRAIN QUALITY CAMERA pentru monitorizarea automată a calităţii boabelor
 • Motoare Mercedes-Benz OM 473 LA, Perkins 2206F și Mercedes-Benz OM 470 LA care respectă cele mai recente standarde de emisii asigură rezerve fiabile de putere
 • Viteza maximă de 40 km/h asigură transferul rapid de la un câmp la altul
 • Hederele VARIO cu lăţimi de până la 12,27 m asigură performanţe cu până la 10% mai mari prin optimizarea fluxului de material recoltat
 • Hedere cu bandă CONVIO și CONVIO FLEX pentru urmărirea optimă a conturului solului și un flux perfect de material recoltat.
LEXIONLățime bătător (mm)Segmente grătare rotori (nr.)Buncăr (l)MotorPutere maximă (ECE R 120) (kW/CP)
7801700612800 (13500 TERRA TRAC)Mercedes-Benz OM 473 LA460/626
7701700511500/12800 (13500 TERRA TRAC)Mercedes-Benz OM 473 LA430/585
7601420511000 (12000 TERRA TRAC, 9000 MONTANA)Perkins 2206F370/503
7501420510000 (11000 TERRA TRAC, 9000 MONTANA)Mercedes Benz OM 470 LA320/435
7401420510000/9000Mercedes Benz OM 470 LA300/408

LEXION 700

APS HYBRID SYSTEM - tehnologie de treierat CLAAS

Cu ajutorul sistemului eficient de separare a boabelor, fluxul de material se deplasează de 10 ori mai rapid între rotori şi segmentele grătarelor rotorilor, iar cu ajutorul forţei centrifugale ridicate, LEXION cu SISTEMUL APS  HYBRID oferă calităţi de separare care diferă fundamental faţă de scuturători.

Cu mult înaintea celorlalţi.

Datorită sistemului eficient de separare reziduală a boabelor, fluxul de material se deplasează de 10 ori mai rapid între rotori şi segmentele grătarelor rotorilor, iar cu ajutorul forţei centrifugale ridicate, LEXION cu SISTEMUL APS HYBRID oferă calităţi de separare care diferă fundamental faţă de scuturători.

Această combinaţie puternică vă oferă avantaje imbatabile.

 • Turația tobelor în sistemul de treierat poate fi reglată independent de turația rotorilor
 • Adaptarea individuală a întregului proces la condiţiile schimbătoare de pe câmp pe parcursul unei zile
 • Treierat fără pierderi, cu o prelucrare perfectă amaterialului recoltat
LEXION 700

Cuplu ridicat, consum redus de carburant.

Fiecare motor LEXION este configurat optim pentru a se potrivi cu cerințele sistemului de lucru. Ca urmare, cuplul maxim este disponibil atunci când toate sistemele de lucru ale utilajului funcționează la viteza optimă. Pe lângă cuplul ridicat prin care impresionează, motoarele Mercedes-Benz se caracterizează prin stabilitatea lor sub sarcină și consumul redus de combustibil.

LEXION 700

Dispozitiv performant de împrăștiere radială cu control cartografic.

Fiecare dintre cei doi rotori de împrăștiere cu acționare mecanică ai împrăștietorului radial are două deflectoare mobile. Astfel, LEXION poate împrăștia în mod eficient paiele pe întreaga lățime de lucru utilizând minimum de energie – chiar și în condiții defavorabile precum niveluri diferite de umezeală a paielor, curenți laterali puternici sau teren înclinat.

 
Centru de download
Brosura LEXION 780-740 HRC