Cu CLAAS, agricultura inteligentă este simplă

Agricultura digitalizată cu CLAAS

Activitatea pe câmp reprezintă esența meseriei dumneavoastră. Dar agricultura implică și sarcini de birou, cum ar fi planificarea și documentarea. Cu software-ul și hardware-ul Smart Farming de la CLAAS pentru agricultură inteligentă, puteți să vă conectați în rețea utilajele și ferma, să realizați automat documentația și să fiți perfect pregătit pentru agricultura de precizie. Tehnologia vă localizează utilajele, afișează consumul de resurse de operare, înregistrează datele de randament, se ocupă de documentație și identifică potențialul de optimizare. În acest fel, puteți economisi mult timp, resurse valoroase și, prin urmare, bani.

Download "Soluții digitale"

Realizați mai multe cu Smart Farming

Pentru o lungă perioadă de timp, agricultura a fost determinată de progresele tehnologice în domeniul utilajelor agricole. Însă, în prezent nu mai este vorba doar de performanțe maxime de randament, ci de eficiență măsurabilă, de utilizarea precisă a inputurilor și de a avea răspunsuri la noile provocări. Printre acestea se numără cererea crescută de produse agricole, deficitul de personal calificat, costurile în creștere și condițiile climatice în schimbare. Există o soluție pentru toate acestea: Smart Farming.

Agricultura inteligentă înseamnă utilizarea tehnologiei moderne informatice în agricultură, adică digitalizarea propriei ferme și automatizarea anumitor sectoare. Cu ajutorul aplicațiilor de agricultură inteligentă, dumneavoastră, în calitate de fermier, aveți posibilitatea de a utiliza senzori, tehnologie prin satelit și sisteme integrate pentru a reduce costurile, a crește randamentul și a minimiza timpul petrecut în birou. Mai mult decât atât, agricultura inteligentă vă va ajuta, de asemenea, să practicați o agricultură mai sustenabilă.

Aplicațiile pentru senzori și sateliți vă permit să lucrați cât mai precis posibil pe câmp. Soluții precum GPS PILOT CEMIS 1200 de la CLAAS permit utilajelor dumneavoastră agricole să efectueze așa-numita agricultură de precizie, de exemplu, atunci când utilizați traseele pe care le-ați definit și hărțile de aplicare create de dumneavoastră. În acest fel, evitați suprapunerile și zonele omise.

Reduceți costurile prin optimizarea utilajelor

O introducere bună pentru agricultura inteligentă este optimizarea automată a utilajelor, de exemplu cu CEMOS de la CLAAS. Ca sistem de asistență a operatorului și de optimizare a utilajelor, partenerul inteligent de la bord vă ajută să reduceți costurile cu combustibilul cu până la 16,8% și să creșteți performanțele cu până la 16,3% pentru tractoare, de exemplu. Setările sugerate pentru tractorul, combina sau utilajul de recoltat furaje pot fi configurate pentru eficiență maximă sau performanță maximă, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Newsletter CLAAS Digital Digest

Nu ratați nicio inovație din domeniul digitalizării agriculturii cu noul newsletter CLAAS Digital Digest!

Înregistrați-vă acum

Soluțiile digitale vă aduc un plus de avantaje

Conexiunea dintre birou și câmp cu ajutorul Smart Farming

Agricultura inteligentă nu include doar digitalizarea utilajelor, ci și conectarea în rețea a planificării, execuției și documentației. Cu ajutorul aplicațiilor de telemetrie, vă asigurați că există un schimb constant de date între birou și utilaje, de exemplu cu TELEMATICS de la CLAAS. Acest lucru înseamnă că puteți conecta în rețea toate utilajele - chiar și cele dintr-o flotă mixtă - cu o singură aplicație digitală. Prin conectarea la sistemul de management al fermei, puteți, de asemenea, să permiteți ca toate procesele să se desfășoare împreună într-un singur loc, de la înregistrarea limitelor de teren și monitorizarea vegetației din câmpuri până la fertilizare și recoltare.

Acest lucru înseamnă că v-ați digitalizat operațiunile curente cu ajutorul aplicațiilor agricole inteligente. În plus, tehnologia senzorilor, automatizarea și crearea de rețele facilitează, de asemenea, planificarea economică pe termen lung. Prin colectarea constantă de date de la utilaje, agricultura inteligentă vă permite să analizați procesele anterioare de semănare, fertilizare și recoltare, precum și toate celelalte lucrări, și astfel să luați decizii mai bune pentru viitor.

Descoperiți care sunt posibilitățile

GPS PILOT PILOT CEMIS 1200 sistem de ghidare

Cu GPS PILOT CEMIS 1200, puteți practica agricultura de precizie pe tot parcursul anului, într-un mod simplu, economic și cu siguranță pentru viitor. CEMIS vă sprijină în mod cuprinzător - în cultivarea solului, semănat, fertilizat, întreținere și recoltat. Cu ghidarea automată pe urmele tehnologice, utilajul dumneavoastră lucrează ca pe șine.

Către pagina produsului

Optimizarea utilajelor cu CEMOS

Cu CEMOS, aveți la bord un partener inteligent, care obține cele mai bune rezultate de la utilajul dumneavoastră. Sistemul de optimizare a utilajului vă sugerează întotdeauna exact setările pentru tractorul, combina sau utilajul de recoltat furaje pe care le solicitați în momentul respectiv - fie că este vorba de eficiență maximă sau de performanță maximă. În acest fel, sistemul reduce gradul de complexitate pentru dumneavoastră și adaptează în mod optim utilajul la toate condițiile de lucru.

Către pagina produsului

CLAAS connect

Cu ajutorul aplicației gratuite CLAAS connect, aveți toate utilajele dumneavoastră CLAAS într-o singură aplicație - cu toate informațiile de bază și în timp real, cum ar fi configurațiile, consumul și locația. În plus, aplicația vă oferă acces rapid la magazinele de piese de schimb și consumabile de operare, precum și o imagine de ansamblu a condițiilor de garanție și a lucrărilor de service legate de flota dumneavoastră. CLAAS connect conectează oamenii, utilajele și sistemele.

Către pagina produsului

Telemetrie cu Machine connect și TELEMATICS

Într-o afacere din domeniul agricol, multe procese se întrepătrund - mai presus de toate, numeroase utilaje trebuie să lucreze concomitent. TELEMATICS vă ajută să vă supravegheați în totalitate flota. Sistemul înregistrează și procesează datele care sunt generate în timpul lucrului. Acest lucru înseamnă că TELEMATICS conectează în rețea câmpul și biroul pentru dumneavoastră, printr-un schimb constant de date. Cu ajutorul DataConnect, coordonați, de asemenea, toate utilajele din flota dumneavoastră mixtă într-un Cloud. CLAAS API asigură o conexiune fără probleme cu sistemul de management al fermei dumneavoastră.

Către pagina produsului

Aplicația CLAAS connect

Întreaga lume CLAAS în buzunarul dumneavoastră

CLAAS connect este portalul pentru întreaga dumneavoastră lume personală CLAAS - este locul unde puteți accesa toate informațiile și serviciile cheie legate de utilajele dumneavoastră CLAAS. Cu aplicația CLAAS connect puteți utiliza acum toate funcțiile, serviciile și shop-urile integrate de pe dispozitivul dumneavoastră mobil, chiar mai rapid și mai ușor. De exemplu, solicitați o ofertă de preț pentru configurația aleasă de la distribuitorul CLAAS sau comandați piese de schimb 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în timp ce sunteți pe teren. Descărcați gratuit aplicația CLAAS connect pentru dispozitive iOS sau Android de pe Apple App Store sau Google Play și conectați-vă la utilajul dumneavoastră CLAAS și la distribuitorul dumneavoastră CLAAS.

Faceți economii cu ajutorul Smart Farming

Utilajele și echipamentele inteligente au potențialul de a face ca fermele să fie rentabile și pregătite pentru viitor.

Descoperiți Smart Farming