Dacă apăsați butonul „Acceptare” vom seta module cookie care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic (și din partea terților), pentru a vă pune la dispoziție o ofertă online ușor de utilizat și pentru a ne îmbunătăți și adapta serviciile la preferințele dumneavoastră. Vă puteți retrage oricând consimțământul făcând clic aici. De asemenea, în cazul în care nu apăsați butonul „Acceptare”, vom seta module cookie necesare din punct de vedere tehnic.

Pentru a monitoriza comportamentul dumneavoastră de utilizator, CLAAS folosește și „Google Analytics”. Google prelucrează datele dumneavoastră de utilizare pentru a oferi companiei CLAAS statistici anonime despre comportamentul utilizatorului. De asemenea, Google folosește datele dumneavoastră pentru oricare dintre scopurile proprii (de exemplu, crearea profilului) și reunește datele dumneavoastră cu datele din alte surse. Google vă poate stoca datele în afara Uniunii Europene, de exemplu în SUA prin Google LLC. Atât Google, cât și autoritățile publice au acces la date. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentul nostru privind protecția datelor.

Accepta

Fii primul mândru posesor al unui tractor CLAAS cu suflu românesc!

Fii primul mândru posesor al unui tractor CLAAS cu suflu românesc!

De 1 Decembrie, Ziua Națională, CLAAS a lansat pentru fermierii români o editie limitată de sărbătoare, o versiune tradițional românească într-o interpretare proprie, a tractorului AXION 950.

Așa că, dacă vrei să fii primul mândru posesor al unui AXION 950 cu suflu românesc, contactează partenerii oficiali CLAAS și rezervă unul.

Grăbește-te, stocul este limitat!

Beneficiile tale dacă alegi un AXION 950:

  • Putere maximă 410CP și cuplu maxim de 1820 Nm
  • Stabil și manevrabil, cu o forță de tracțiune imensă, perfect optimizată
  • Performanțe maxime, cu un consum de combustibil redus
  • Transmisie continuu variabilă CMATIC
  • Distribuţie a greutăţii faţă/spate 50/50, pentru o presiune scăzută asupra solului


AXION 950 - Limited Edition for Romania