Comunicat de presă

Hermann Lohbeck îl va înlocui pe Lothar Kriszun în funcția de purtător de cuvânt al consiliului de administraţie al Grupului CLAAS

Hermann Lohbeck a fost numit purtător de cuvânt al consiliului de administraţie al Grupului CLAAS. Acesta va prelua funcția la 1 octombrie 2017 de la Lothar Kriszun, care se va pensiona.

„Lothar Kriszun a făcut multe pentru compania noastră. A deținut funcții de conducere în numeroase departamente de-a lungul celor 36 de ani petrecuți alături de CLAAS, fiind 15 ani membru în consiliul de administrație al Grupului. Este o forță motrice determinantă în dezvoltarea durabilă a companiei CLAAS”, a explicat Cathrina Claas-Mühlhäuser, președintele Consiliului de Supraveghere. „Funcția va fi preluată de Hermann Lohbeck, o personalitate dinamică, cu o vastă experiență de conducere de aproape douăzeci de ani”.

Hermann Lohbeck este membru în consiliul de administrație al Grupului CLAAS din 2014 și este responsabil de sectorul de recoltat furaje. Este licențiat în managementul afacerilor și a lucrat inițial ca asistent contabil în cadrul unei firme de audit, ocupând apoi funcțiile de consultant fiscal și expert contabil. Hermann Lohbeck s-a alăturat companiei CLAAS în 1999, deținând funcțiile de director al diviziei de finanțe și contabilitate, precum și al departamentului controlling. Până în 2014 a fost director comercial al diviziei de combine de recoltat autopropulsate CLAAS.

Începând cu 1 octombrie, acesta va conduce și departamentele Comunicare organizațională și Dezvoltare corporativă în calitate de nou purtător de cuvânt al consiliului de administraţie al Grupului CLAAS.